reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Xbumx blagam Cię 24stycznia miałam ostatnia @ więc tak bardzo jej już pragnę :)
Ją sobie pewnie kupie więcej opakowan :) nie wiem ale nigdy nie lubiłam Allegro

aga a w jakim masz pierwsze dziecko ? :)
Super , że mąż też chce w staraniach lepiej mój P też bardzo chce i jakby mógł to nawet ze mną do gin by chodził [emoji4]

Olciaa oooo boziu czemu tak długo nie masz ?
Bo chyba coś nie doczytałam...
Ja ostatni cykl miałam 39dniowy i myślałam , że osiwieje :D

Kryczyca co tam ? [emoji8]
Kuzde tez zainstalowałam tą apke i idzie buziolki wysyłac :)

Bum dobrze. Czekam na okres. Podbrzusze szaleje coraz bardziej ale nie boli tylko taki dyskomfort. Czasem muli czasem nie i leci kabarecik ;) a Ty jak tam spedzasz wieczór?

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Xbumx bo mam torbiel na prawym jajniku i to podobno od tego :) nie przeoczylas, ją nie pisałam tutaj o tym :p wiesz jak w lutym nie dostałam @ to poszłam do gina i był tak wniebowzięty moimi jajnikami macica i śluzem że myślałam że zaraz odfrunie z zachwytu ale nie dał mi nic na wywołanie bo mam czekać to czekałam do następnej wizyty u innego gina i jak się okazało mam wielkiego torbiela na jajniku i to spowodowało brak @ dostałam luteine i tak jutro minie 10dzien od odstawienia hmm gjn powiedział że do 10dni po odstawieniu powinnam dostać ... Cyce jak kamienie bolą niemiłosiernie bóle jajników i dzisiaj ból brzucha ale znając to pewnie nie dostane :(

Aga też mam 3latke :p

reklama
Kruczyca ja bymm chciała byś nie dostała go[emoji14]Ja dziś mam dzień lenia , lezakuje mała obok mnie ja na telefonie a ona na bajki patrzy :)
A jutro przymiarka ja doobrze pamiętam ...

Olciaa ja biorę lutke od 10-24dc , też na wyregulowanie cykli i mi po 10 dniach od odstawienia też nie przyszła , wzięłam na własną rękę jedną tabletkę znów luteiny i na drugi dzień @ jak na zawołanie :D
Ale trzymie kciuki by jutro u Ciebie jednakk @ się pojawiła i po zaczynasz starania ? ;)

Do góry