reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Xbumx blagam Cię 24stycznia miałam ostatnia @ więc tak bardzo jej już pragnę :)
Ją sobie pewnie kupie więcej opakowan :) nie wiem ale nigdy nie lubiłam Allegro

aga a w jakim masz pierwsze dziecko ? :)
Super , że mąż też chce w staraniach lepiej mój P też bardzo chce i jakby mógł to nawet ze mną do gin by chodził [emoji4]

Olciaa oooo boziu czemu tak długo nie masz ?
Bo chyba coś nie doczytałam...
Ja ostatni cykl miałam 39dniowy i myślałam , że osiwieje :D

Kryczyca co tam ? [emoji8]
Kuzde tez zainstalowałam tą apke i idzie buziolki wysyłac :)

Bum dobrze. Czekam na okres. Podbrzusze szaleje coraz bardziej ale nie boli tylko taki dyskomfort. Czasem muli czasem nie i leci kabarecik ;) a Ty jak tam spedzasz wieczór?

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Xbumx bo mam torbiel na prawym jajniku i to podobno od tego :) nie przeoczylas, ją nie pisałam tutaj o tym :p wiesz jak w lutym nie dostałam @ to poszłam do gina i był tak wniebowzięty moimi jajnikami macica i śluzem że myślałam że zaraz odfrunie z zachwytu ale nie dał mi nic na wywołanie bo mam czekać to czekałam do następnej wizyty u innego gina i jak się okazało mam wielkiego torbiela na jajniku i to spowodowało brak @ dostałam luteine i tak jutro minie 10dzien od odstawienia hmm gjn powiedział że do 10dni po odstawieniu powinnam dostać ... Cyce jak kamienie bolą niemiłosiernie bóle jajników i dzisiaj ból brzucha ale znając to pewnie nie dostane :(

Aga też mam 3latke :p

reklama
Kruczyca ja bymm chciała byś nie dostała go[emoji14]Ja dziś mam dzień lenia , lezakuje mała obok mnie ja na telefonie a ona na bajki patrzy :)
A jutro przymiarka ja doobrze pamiętam ...

Olciaa ja biorę lutke od 10-24dc , też na wyregulowanie cykli i mi po 10 dniach od odstawienia też nie przyszła , wzięłam na własną rękę jedną tabletkę znów luteiny i na drugi dzień @ jak na zawołanie :D
Ale trzymie kciuki by jutro u Ciebie jednakk @ się pojawiła i po zaczynasz starania ? ;)

Do góry