Tu jest link do tych co mi kolezanka poleciła , ona je kupuje i są różowe
Link do: 30 TESTY OWULACYJNE + 5 TEST CIĄŻOWY BARDZO CZUŁE
Link do: 30 TESTY OWULACYJNE + 5 TEST CIĄŻOWY BARDZO CZUŁE
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak juz dostane okres to ma mi gin zrobic monitoring czy owulacje sa . Bo ostatnio na usg wykryl POC i ma mi powiedziec od ktorego dnia zaczac prac duphaston. Czy pomogl on ktorejs z was zajsc w ciaze?Duphaston (syntetyczny progesteron)albo luteinę?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ostatni cykl byl 21 dni ale @ byl 7 dni wsumie samych plamien . Wczesniejszy cykl 40 dni.. Wiec niewiem :-/aga: witaj, rozgość się To jak progesteron niski to pewnie owu nie było, albo jesteś bezpośrednio przed @. A jakiej długości masz cykle?
azylek: patrząc na cykl miesięczny to libido powinno wzrastać w okresie płodnym tj. jak mamy dużo estrogenów. Jeszcze czytałam, że zwiększony poziom testosteronu może wpływać na zwiększone libido. A co do prg to on sprawia, że czujemy się niezbyt atrakcyjnie, bo jednak opuchnięte piersi, zatrzymywanie wody i tak dalej i to może wpływać na spadek libido. Coś jeszcze czytałam kiedyś o prolaktynie i jej wpływie.
olcia: ja polecam testy owulacyjne z rossmana Facelle. Pakowane po 5 sztuk, ja spotkałam sie z ceną ok. 20 zł a w promocji ok. 14 zł.
rudamarchewka: to nawet dobry układ, że co drugi dzień wolne. Tylko trzeba się do tych 12h przyzwyczaić Oj tak, czuć dzisiaj wiosnę. A co z tym termometrem? Może reklamacja? Drogi jakiś jak za 40 zł :|
xbum: wiosna idzie to będzie ci łatwiej dziecko zmęczyć Będzie padać jak mucha po wieczorynce
A mnie coś jajniki ciupią, raz jeden raz drugi...no ciekawa jestem co tam jutro wyjdzie na usg.
Mam duphaston w domu ale kazal sie wstrzymac z jej braniem .aga a nie masz luteiny w domu ?
A może być to ciąża czy nie bardzo?