reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kryczyca u mnie też dziś znów słonecznie , kurczę no wiosenna pogoda :D

RudaMarchewka a ty dziś wolne ? ;)

Ja już obiad na dziś mam ogarnięty i bułki do pracy też :)
Jeszcze karmę muszę mojemu zwierzyncowi zamowic ...

Ja co drugi dzien pracuje po 12h;)jutro mam na 07.
Dzisiaj taki ladny dzien,ze wymeczylam dzieciaki na dworze:)Karol juz padl,zaraz Emilke wykapie i zaczne sie sama szykowac na jutro...

reklama
Lux ja zamawialam od nich tylko 30 szt i co dupa ! [emoji12]

Olcia ja gdzieś mam link od koleżanki na różowe , jej ladnie wychodzą może mi też będą znajdę i wyśle [emoji4]

aga pewnie napisz coś o sobie [emoji6]

Marchewka kurcze moze chcesz moje dziecko wymeczyc ?
Ona mi chodzi po 22 spaac ...

Olcia ja gdzieś mam link od koleżanki na różowe , jej ladnie wychodzą może mi też będą znajdę i wyśle [emoji4]

Nie ma problemu ;) dobrze,ze juz jest cieplo,wieczory bede miala spokojne bo beda szybko padac hheheheh :DIde robic sobie jesc na jutro do pracy,a potem sie kapac i zajrze tu do was:)Wkurzylam sie bo wychodzi na to,ze termometr owulacyjny,ktory kupilam za 40zl jest uszkodzony i zle wykonuje pomiary:/jestem tak wkurzona,ze szok.Bo nie wiem czy mialam owulacje,a jesli tak to kiedy ...:/

Planuje 2 dziecko . Mam 36dc ttesty negatywne a progesteron bardzo niski :-/ @ niema niewiem nawet kiedy bedzie . Dopeowadza mnie do szalu ta niewiadoma i to czekanie

Xoxo

a dla sa najlepsze, nie wiem co oni Ci przyslali

A jakie testy owulacyjne kupic bo tez jestem na kupnie . Podajcie prosze jakas nazwe ? Moze jakies z alegro? Uzywal ktos i poleca jakies ?

Xoxo

Duphaston (syntetyczny progesteron)albo luteinę?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
aga: witaj, rozgość się :) To jak progesteron niski to pewnie owu nie było, albo jesteś bezpośrednio przed @. A jakiej długości masz cykle?

azylek: patrząc na cykl miesięczny to libido powinno wzrastać w okresie płodnym tj. jak mamy dużo estrogenów. Jeszcze czytałam, że zwiększony poziom testosteronu może wpływać na zwiększone libido. A co do prg to on sprawia, że czujemy się niezbyt atrakcyjnie, bo jednak opuchnięte piersi, zatrzymywanie wody i tak dalej i to może wpływać na spadek libido. Coś jeszcze czytałam kiedyś o prolaktynie i jej wpływie.

olcia: ja polecam testy owulacyjne z rossmana Facelle. Pakowane po 5 sztuk, ja spotkałam sie z ceną ok. 20 zł a w promocji ok. 14 zł.

rudamarchewka: to nawet dobry układ, że co drugi dzień wolne. Tylko trzeba się do tych 12h przyzwyczaić :) Oj tak, czuć dzisiaj wiosnę. A co z tym termometrem? Może reklamacja? Drogi jakiś jak za 40 zł :|

xbum: wiosna idzie to będzie ci łatwiej dziecko zmęczyć :D Będzie padać jak mucha po wieczorynce :D

A mnie coś jajniki ciupią, raz jeden raz drugi...no ciekawa jestem co tam jutro wyjdzie na usg.

Do góry