reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Właśnie też to czytałam ale to by się nie zgadzało kompletnie ani z testami owulacyjnymi ani z tym co powiedział lekarz - że owulacja będzie za kilka dni dopiero.. No nic, zobaczymy czy wyjdzie z tego dzidziuś :)

reklama
Hej , hej [emoji4]

Niecierpliwa oj nie wiem co to , ale zapytaj gina .
Ja ze wczesniejszego cyklu mam fotki ale nie widziałam nic takiego ...
Ja mialam ostatnio przedzielony [emoji16]
1470643090641.jpg

KAROLA 08.08 - glukoza z obciążeniem [emoji777]
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Załączniki

• 1470643090641.jpg
    1470643090641.jpg
    82,9 KB · Wyświetleń: 198
Właśnie zauważyłam to dopiero w domu, jakoś przeoczyłam podczas usg :) A on nic o tym nie wspomniał, ale chyba w takim razie to normalne zjawisko bo inaczej coś by powiedział chyba na ten temat.. To bardzo dobry lekarz, chyba najlepszy w moim mieście, kolejki są do niego na 2 miesiące jeśli ktoś chce się dostać przychodni. Ja chodzę prywatnie bo muszę 1-2 razy w miesiącu pójść także nie mogę czekać tak długo :p

Dzięki w każdym razie ;)

Niecierpliwa u mnie w ogóle na NFZ nie robią i też prywatnie vtrzeba a przy moich cyklach nieregularnych ostatnio byłam 5 razy!

KAROLA 08.08 - glukoza z obciążeniem [emoji777]
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Strasznie dużo kasy na to wszystko idzie, ale mam nadzieję że nie na darmo i coś to pomoże ;)

Chciałabym dołączyć do tabelki starających się, jeśli można :)

Mam 26 lat, to jest mój 13 cykl starań, nie mam żadnych dzieci ani nigdy nie byłam w ciąży, a @ mam mieć 17.08.

reklama
Hej

Ale z was ranne ptaszki albo ze mnie śpioch , pije kawę na balkonie przegryzam bułeczka z babci pomidorkami :-) dalej brak mdłości czasami lekko zmuli i brak bólu brzucha .

agnesis- współczuje sytuacji w pracy , ale sama piszesz że masz mentalnie jaka większe od facetów musisz to przetrwać już niedługo urlop to odpoczniesz psychicznie

Karola- uuuu glukoza ja wciskam całą cytrynę , nie wypiłam bym bez

Niecierpliwa- a może to taka ostrość zdjęcia

Bum- super tabelka !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry