reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ja właśnie zwykle jestem rannym ptaszkiem i wstaje koło 7 rano, ale ostatnio chodzę do pracy na 14 dopiero i do 22 jestem więc mogę sobie pozwolić na spanie dłużej :)

Ale mi narobiłaś smaka tymi "swoimi" pomidorkami ! To jednak jest inny smak niż tych ze sklepu.. :)

Doszukiwałyśmy się nie wiadomo czego a tu taka prosta odpowiedź :) Chyba już za dużo czytam o tych owulacjach bo oczywiste odpowiedzi nie przychodzą mi do głowy tylko się doszukuję sama nie wiem czego :p

Ostatnia edycja:
Wracając do włosów to mój aktualny kolor :)
Końcówki do ścięcia :D

Załączniki

• DSC_0213.JPG
    DSC_0213.JPG
    542,7 KB · Wyświetleń: 71
Nessi- na tej fotce wyglada na kolor orzechowy , mi się podoba taki kolorek , moje koncówki to się proszą o ścięcie tak z 5cm

Niecierpliwa- na balkonie tez mam swoje pomidorki :-)

zaraz muszę podjechać do Lidla , potrzebuje zobaczyć jak te bluzy na dzieciaki wyglądają , bo Maks już mi wyrasta , a tu przedszkole za 3 tygodnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi niech Ci będzie, że to Twoja teoria :p
Fajny kolor włosów, kiedyś też takie miałam (z resztą, jakich nie miałam :p), ale przy mojej chłodnej urodzie, ciepłe kolory nie pasują.

Nati też chce po pracy jechać do lidla, ale czuję, że do godziny 15 nie zostanie tam ani jedna para spodni ;)

reklama
Do góry