reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Szkoda, że Ci koleżanka nie zrobiła zdjęcia tego wypowiedzenia ... ale i bez tego prawnik sobie poradzi. Nie masz w okolicy darmowych porad prawnych ? Teraz jest ich pełno- dostają środki z UE

reklama
Hej[emoji4]
Siedzę już 1,5 godziny w punkcie pobrań i pierdolca dostaje z nudów. Glukoza wbrew pozorom do wypicia. Od razu skojarzylam z herbatą jaka piję moja babcia. Normalnie ulepek. Mimo ze mialam cytrynę w pogotowiu to dałam radę bez. Za jakieś pół godziny ostatnie pobranie i do domu na śniadanko.

Agnesis, chyba mi cos umknęło. O co chodzi z tym prawnikiem?

A bo szefowa ma wypowiedzenie dla mnie, ale ja nic o tym nie wiem ;) :) i tak mnie zwolni i tak, ale napsuje jej krwi jak się da przed odejściem, bo zwalnia mnie dlatego że zaszłam w ciaze, która straciłam.

W takim razie pokaż wstretnej babie gdzie jej miejsce. Jak można z takiego powodu człowieka zwolnić. Obyś te sprawę załatwiła jak najkorzystniej dla siebie A później znalazła lepsza pracę z normalnym pracodawcą.

Hej ;)

Wstawiam w załączniku fotkę mojego ostatniego USG i tego dziwnego czegoś na pęcherzyku :) Powiedzcie mi dziewczyny czy wiecie co to może być ? Bo na wcześniejszych monitoringach nigdy tego nie miałam..

Załączniki

• 20160808_091404[1].jpg
    20160808_091404[1].jpg
    481,5 KB · Wyświetleń: 176
Ale pęcherzyk nie pękł jeszcze wtedy. To był 12 d.c., miał dopiero 14 mm i był za mały żeby pęknąć.Dodatkowo robiłam testy owulacyjne i wychodziły negatywne, dopiero w 16 d.c. śluz był taki jak powinien i testy wyszły pozytywne..

To nie wiem co to możne być :)

Link do: Monitorowanie owulacji | www.dobreusg.pl znalazłam taki opis jeszcze:
Ciałko żółte powstałe po pęknięciu pęcherzyka jajowego i uwolnieniu komórki, ma na swojej powierzchni niewielkie wpuklenie – tzw. stigmę, pozostałość po owulacji. W badaniu laparoskopowym wykonywanym bezpośrednio po spodziewanym jajeczkowaniu, stigma powinna zostać uwidoczniona. Jeśli w obrazie widoczny jest pęcherzyk bez krateru, można łatwo wyciągnąć wniosek, że do owulacji nie doszło. Metoda ta nie daje stuprocentowej pewności,gdyż niektóre pęcherzyki mogą posiadać stigmę, a w niej ukrytą komórkę jajową.

Nic innego mi do głowy nie przychodzi.

reklama
Do góry