reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bumku - ja miałam niską i rozpulchnioną lub jak wolisz miękką ... ja szyjkę nazywam ''damskim peniskiem'' :D bo jak jest twarda i długa to trochę tą kiełbachę przypomina :D
Podobno powinna być wysoko, twarda i zamknięta - ale nie ma reguły ...każdy organizm jest inny. U kobiet, które już rodziły może nawet być lekko otwarta ... (takie ustka do wyczucia)

reklama
Nessi ooo dziękuje za odpowiedź [emoji4] jeszcze mi pisze coś w stylu , że szyjka stoszkowata [emoji39]
No trochę to tak przypomina faktycznie [emoji23] taki penis od środka to jest taki nasz niewidoczny [emoji16]

KAROLA 08.08 - glukoza z obciążeniem
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Mamy wewnętrznego peniska, a jak co do czego dochodzi to i mentalnie jaja mamy większe od facetów ;)
U mnie na początku ciąży była wysoko i rozpulchniona. A teraz cholera wie gdzie i jaka jest. Nie mogę jej coś wybadac :p

Agnesis a ty co spać nie możesz ? [emoji14]
No ja mam ją wysoko i właśnie taką miękka jakoś wieczorem ją wybadalam , rano nie umiałam i dość śluzu na niej bylo takiego płodnego ciekawi mnie to cholera jasna [emoji23]

Edit : 2:19 coś nie umie spać [emoji20]

Nessi fajna ta stronka [emoji6]

KAROLA 08.08 - glukoza z obciążeniem [emoji777]
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Ostatnia edycja:
Bum to trzymam mocno kciuki &&& fajnie byłoby jakbyście przywieźli taka niespodziankę z wakacji :)
Widzisz nie mogę spać, jak i ty ;) u mnie to stres przed praca :(

Oszalały ... :D Nie dość, że po nocach nie śpią to jeszcze bladym świtem piszą :D
Jak dostaniecie infekcję pochwy to nie do mnie pretensje :D:D:D Palce wsadzać na własne ryzyko :D

Przepraszam, że tak wprost - rzygać mi się chce jak pomyślę, że muszę iść do pracy. Dosłownie.
Moje palce są jak wibrator, bo z nerwów to się łapki trzęsą ;)

Ale Ty masz jeszcze ponad tydzień wolnego nie ?
A kiedy idziesz do jakiegoś prawnika / radcy prawnego się poradzić ?
Ja się Tobie nie dziwie ..że się denerwujesz ..

reklama
Nessi urlop mam od 22 sierpnia dopiero.
Dziś będę dzwonić i się umawiać do prawnika. Muszę się dowiedzieć co i jak mam zrobić, żeby ewentualnie samej się nie pogrążyć. Na pewno żadnego porozumienia stron nie podpiszę.

Do góry