reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Mnie bardzo dzisiaj głowa boli coś , migrena 100% [emoji45]

Artemida następny cykl musi być ten ! [emoji8]

KAROLA 08.08 - glukoza z obciążeniem
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Nessi ja też chce być ruda, ale odwagi brak, nie wiem czy by mi pasowały :/

Ja na kosmetyki z avonu mam uczulenie, wszystkie mnie podrazniaja. Mi odpowiada ten tusz
28555_200_rimmel_-_scandaleyes_lycra_flex_mascara_-_pogrubiaj_cy_tusz_do_rz_s_z_lycra_2_.jpg

Efekt jest taki:
IMAG0923_1.jpg

Załączniki

• IMAG0923_1.jpg
    IMAG0923_1.jpg
    130,2 KB · Wyświetleń: 220
Ja właśnie też uczulenie mam ! Zaraz czerwone oczy jak u pijaka mi się robią ... masakra!
Ostatnio ten się mi nie sprawdził : Link do: Black + Long tusz do rzęs wydłużająco-podkręcający Black 9ml oczy czerwone jak zombie.
Póki co wróciłam do najtańszego Bum Bum Wibo Link do: Wibo, maskara, Boom Boom, 11g, nr.kat. 208875 - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online -efekt marny, ale chociaż białka mam białe :D

Czasem najtańsze są najlepsze :)

Agnesis chyba masz swoje rzesiska długie co ? [emoji7]

Ja mam na podkłady z Avon uczulenie , normalnie piecze mnie twarz ale tusz się sprawdza [emoji6]

KAROLA 08.08 - glukoza z obciążeniem
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

reklama
Hej , wróciliśmy właśnie ze wsi i zaraz muszę te moje dwa brudasy wykapać :-)

Oleczka- ale ten czas leci u Ciebie już 25 tc :-), ja już się nie mogę kopniaków doczekać

Paraplu- widzę że już się cieszyć że przylatujesz do polski :) masz piękne włosy !!

Artemida- fajny kolorek kiedyś też byłam ruda :), a teraz to nie mam w ogóle pomysłu na siebie , nie łap doła ale jak Ci pomoże to sobie popłacz , wredna @ ale już masz 1dc

Bum- widzę że lubisz zmieniać kolorki włosów :-) ja tez coś muszę zrobić , w blond wyglądasz mega

Ale macie piękne te włosy Ja mam cienkie ale kolory to miałam już od blond do rudego .

Evee- piękne włosy !!!!

Dziewczyny trzymam za was &&&& i czaruje :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry