reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi a widzialas to z tą golarka? Co za bajer ale boje się spróbować [emoji23]
Ja tam szyjki nie umie badać , kiedyś chciałam to dla mnie zawsze była taka sam ....

KAROLA 08.08 - glukoza z obciążeniem
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

reklama
Nie z golarką nie widziałam :) Ale bym się nie podjęła :D
Co do szyjki to jak zaszłam to miałam nisko, miękką , jak zrobi się twarda to u mnie znaczy, że (___)___) :D
No i wargi sromowe się sprawdza, czy są sine :) Tylko nie leć teraz do łazienki z lusterkiem :D

Nessi wyprobowalam sciac grzywke potem wstawie fotke bo obiad szykuje [emoji14]
Obejrzałam se tą szyjkę ale u mnie jest mega wysokooo, paluchem nie umie nawet jej dotknąć [emoji57] choć u mnie wypadaloby ze dziś jest 6-7dpo.
Ale ona tez niby sie zmienia z dnia na dzień...

Artemida dziewczyny niektore , tez twierdzily ze owu brak a w ciąże zaszły [emoji6]

Eveee śliczna ty ! [emoji7] i piękne włosy [emoji4]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Dziewczyny, mam jeszcze jedno pytanie, może głupie ale dopiero od niedawna chodzę na monitoring cyklu. No więc, podczas ostatniego monitoringu w 12 dniu cyklu widać było 3 pęcherzyki: 2 po 11 mm i największy 14 mm, w którym widać było jeszcze jakąś małą kropkę w środku, zaraz przy wewnętrznej "ściance" .. co to było??

Niecierpliwa wstaw fotke.

PARAPLU 23.08 - kontrola

Wrzucę fotki jutro rano bo jestem w pracy do 22 dzisiaj i pewnie jak wroce to padne:) ale nawet dzisiaj patrzylam na zdjecia ostatniego usg i widac w pecherzyku w srodku cos co wyglaada jak kulka z ogonkiem :D jutro wrzuce zdjecie to mam nadzieje ze bedzuecie potrafily mi powiedziec co to moze byc :) wczesniej na zadnym usg tego nie mialam..

reklama
Do góry