reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Piękna !!!! I jaki piękny kolor ! :) zazdraszczam !!!! Masz chyba bardzo gęste włosy ?
Ja mam strasznie cienkie, ale to błędy młodości (dwie trwałe, masa farbowania z ciemno-brązowych na jasny blond) Do tego zniszczyłam je nowym nabytkiem : Link do: bliss lokówka - Szukaj w Google
Kupa kasy wywalona w błoto a efekt misterny
No moje włosy są tak gęste że mogłabym dawać na peruki i jeszcze bym miała dla siebie [emoji2]

Tak już mam ale to za sprawą mojej mamy, jak byłam mała to nakładała maseczkę z żółtka i nafty kosmetycznej. I tak mi odżywiła ;-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nessi my też zjedlismy i P puscil kabarety , mial byc film ale niech strace [emoji16] lepiej do mnie bo na bb moge wejsc [emoji14]

Artemida taa co drugi dzień bo inaczej wyglądam jak wkur***ony Chopin [emoji23]

KAROLA 08.08 - glukoza z obciążeniem
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Artemida też tak mówił sobie , że będę tylko grzywke prostowac ale jak wyprostowalam grzywke to reszta do niej nie pasowała [emoji23] i trzeba bylo machnac cale [emoji14]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Dziewczyny, wow, szalejecie z tymi włosami! Ja nie mam odwagi ani ściąć, ani pofarbować. [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Evee a jakie masz ? [emoji14]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Ja mam teraz prostą grzywkę - kocham ją i nienawidzę :D zarazem ...
Szybko odrasta, łaskocze mi czoło - a ja muszę mieć taką dłuższą -sięgającą prawie do oczu.. Na yt, znalazłam tutorial jak samemu skracać :D więc nie latam już co dwa tygodnie do fryzjera :D

23 dc :o ale ten czas leci ...
Bum jak tam ?

Ostatnia edycja:
Hej , hej [emoji4]

Nessi u mnie ok [emoji16] wczoraj temp 36.4 dziś była 36.9 no ale nie mierzylam caly cykl , wiec nie wiem co i jak , na @ jakoś się już nie czuje wczoraj mnie ten jajnik tylko bolal [emoji4]
Wiec czekam dalej u mnie 34dc testa odwaze sie zrobić nie prędzej jak w 40dc i to tylko jednego [emoji14]

Mi grzywa tak samo szybko rośnie ale sama nie umie przyciac [emoji16]

PARAPLU 23.08 - kontrola

reklama
Hej , hej [emoji4]

Nessi u mnie ok [emoji16] wczoraj temp 36.4 dziś była 36.9 no ale nie mierzylam caly cykl , wiec nie wiem co i jak , na @ jakoś się już nie czuje wczoraj mnie ten jajnik tylko bolal [emoji4]
Wiec czekam dalej u mnie 34dc testa odwaze sie zrobić nie prędzej jak w 40dc i to tylko jednego [emoji14]

Mi grzywa tak samo szybko rośnie ale sama nie umie przyciac [emoji16]

PARAPLU 23.08 - kontrola
Link do: jak obciąć grzywke - YouTube :) To nie takie trudne ..
Mi dziś łepetyna pęka, wczoraj podbrzusze ... codziennie coś innego - już mam dość. Testować nie będę - chyba, że może w sobotę ...:confused: Dzisiaj z ciekawości sprawdzałam szyjkę ... miękka, średnia ...chciałabym się nałykać prochów przeciwbólowych ale się boję trochę :o

Do góry