reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Piękna !!!! I jaki piękny kolor ! :) zazdraszczam !!!! Masz chyba bardzo gęste włosy ?
Ja mam strasznie cienkie, ale to błędy młodości (dwie trwałe, masa farbowania z ciemno-brązowych na jasny blond) Do tego zniszczyłam je nowym nabytkiem : Link do: bliss lokówka - Szukaj w Google
Kupa kasy wywalona w błoto a efekt misterny
No moje włosy są tak gęste że mogłabym dawać na peruki i jeszcze bym miała dla siebie [emoji2]

Tak już mam ale to za sprawą mojej mamy, jak byłam mała to nakładała maseczkę z żółtka i nafty kosmetycznej. I tak mi odżywiła ;-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nessi my też zjedlismy i P puscil kabarety , mial byc film ale niech strace [emoji16] lepiej do mnie bo na bb moge wejsc [emoji14]

Artemida taa co drugi dzień bo inaczej wyglądam jak wkur***ony Chopin [emoji23]

KAROLA 08.08 - glukoza z obciążeniem
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Artemida też tak mówił sobie , że będę tylko grzywke prostowac ale jak wyprostowalam grzywke to reszta do niej nie pasowała [emoji23] i trzeba bylo machnac cale [emoji14]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Dziewczyny, wow, szalejecie z tymi włosami! Ja nie mam odwagi ani ściąć, ani pofarbować. [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Evee a jakie masz ? [emoji14]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Ja mam teraz prostą grzywkę - kocham ją i nienawidzę :D zarazem ...
Szybko odrasta, łaskocze mi czoło - a ja muszę mieć taką dłuższą -sięgającą prawie do oczu.. Na yt, znalazłam tutorial jak samemu skracać :D więc nie latam już co dwa tygodnie do fryzjera :D

23 dc :o ale ten czas leci ...
Bum jak tam ?

Ostatnia edycja:
Hej , hej [emoji4]

Nessi u mnie ok [emoji16] wczoraj temp 36.4 dziś była 36.9 no ale nie mierzylam caly cykl , wiec nie wiem co i jak , na @ jakoś się już nie czuje wczoraj mnie ten jajnik tylko bolal [emoji4]
Wiec czekam dalej u mnie 34dc testa odwaze sie zrobić nie prędzej jak w 40dc i to tylko jednego [emoji14]

Mi grzywa tak samo szybko rośnie ale sama nie umie przyciac [emoji16]

PARAPLU 23.08 - kontrola

reklama
Hej , hej [emoji4]

Nessi u mnie ok [emoji16] wczoraj temp 36.4 dziś była 36.9 no ale nie mierzylam caly cykl , wiec nie wiem co i jak , na @ jakoś się już nie czuje wczoraj mnie ten jajnik tylko bolal [emoji4]
Wiec czekam dalej u mnie 34dc testa odwaze sie zrobić nie prędzej jak w 40dc i to tylko jednego [emoji14]

Mi grzywa tak samo szybko rośnie ale sama nie umie przyciac [emoji16]

PARAPLU 23.08 - kontrola
Link do: jak obciąć grzywke - YouTube :) To nie takie trudne ..
Mi dziś łepetyna pęka, wczoraj podbrzusze ... codziennie coś innego - już mam dość. Testować nie będę - chyba, że może w sobotę ...:confused: Dzisiaj z ciekawości sprawdzałam szyjkę ... miękka, średnia ...chciałabym się nałykać prochów przeciwbólowych ale się boję trochę :o

Do góry