reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Artemida jej piękny kolorek [emoji4]
A skracalas włosy? [emoji3]

KAROLA 08.08 - glukoza z obciążeniem
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

reklama
Bum ;-) nowa ja
Zobacz załącznik 766515Zobacz załącznik 766516Zobacz załącznik 766517

a dc to 26 - jutro ma @ się pojawić wg obliczeń
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Artemidko robilas u Polki czy u Holenderki? Ja jeszcze nie znalazlam dobrej holenderskiej fryzjerki. Tna wszystkich na jedno kopyto i w ogole nie sluchaja co chce.
Bylam w poniedzialek u fryzjerki. Pokazywalam jej 3 razy ile chce obciac a obciela 1/3 tego o co chcialam [emoji35] juz mi sie nie chcialo z nia gadac, wrocilam do domu, znalazlam tutorial na yt jak samemu obciac wlosy i musialam obciac sama jeszcze ponad 15cm wlosow! Rece opadaja.

Ale efekt super i juz never again nie pojde do fryzjerki. Bede obcinac sie sama. Kasa zaoszczedzona a i wreszcie obcieta jestem jak chce :)

Musze tylko kupic sobie profesjonalne nozyczki do wlosow.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Artemidko robilas u Polki czy u Holenderki? Ja jeszcze nie znalazlam dobrej holenderskiej fryzjerki. Tna wszystkich na jedno kopyto i w ogole nie sluchaja co chce.
Bylam w poniedzialek u fryzjerki. Pokazywalam jej 3 razy ile chce obciac a obciela 1/3 tego o co chcialam [emoji35] juz mi sie nie chcialo z nia gadac, wrocilam do domu, znalazlam tutorial na yt jak samemu obciac wlosy i musialam obciac sama jeszcze ponad 15cm wlosow! Rece opadaja.

Ale efekt super i juz never again nie pojde do fryzjerki. Bede obcinac sie sama. Kasa zaoszczedzona a i wreszcie obcieta jestem jak chce :)

Musze tylko kupic sobie profesjonalne nozyczki do wlosow.

U Polki :) ale salon fryzjerski polsko - holenderski :)
Ja chyba nigdy nie wychodziłam niezadowolona z salonu :) ale zwykle to jest tak że cała oddaje się w ręce fryzjera i ma robić co chce, wszystko co nie jest moją normalną fryzurą jest lepsze :D

Ja muszę sobie moją grzywe znów poprawić , ale ciężko mam bo jak wychodze od jest prosta a tylko jak umyje włosy nie umie jej tak ulozyc jak ma być [emoji57]
Ktos mi powiedzial , ze jak fryzjer dobry to samemu wlosy idzie ułożyć sobie później tak samo [emoji23]

Paraplu masz jeszcze krotsze niz te co z sali mi poslalas ? [emoji6]
Tam cudnie wyszlas [emoji8]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Ja muszę sobie moją grzywe znów poprawić , ale ciężko mam bo jak wychodze od jest prosta a tylko jak umyje włosy nie umie jej tak ulozyc jak ma być [emoji57]
Ktos mi powiedzial , ze jak fryzjer dobry to samemu wlosy idzie ułożyć sobie później tak samo [emoji23]

Paraplu masz jeszcze krotsze niz te co z sali mi poslalas ? [emoji6]
Tam cudnie wyszlas [emoji8]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Chodzi Ci o zdjecie z sali w szpitalu? Tam mialam wlosy prawie do pasa :p
Teraz mam do lopatek :)

To fotka z wrzesnia 2015, przez kolejne 11 miesiecy jeszcze duuuzo urosly :)
Teraz mam do lopatek i w takich chyba czuje sie najlepiej.
1470510642-nd5iuh.jpeg

Ostatnia edycja:
Ja myślałam , że dziś @ się rozkreci a tu cichosza [emoji54]
Ino mega głowa coś mnie dziś napiernicza ....
A zmierzyłam sobie do ciekawości rano temp i było 36.4 fakt nie wiem jaka była ogólnie przez cały cykl ale przeważnie taką to na @ była [emoji57]
Czekamy dalej [emoji4]

Paraplu no co ty gadasz , ze do pasa ! Normalnie mi się mega ono podoba [emoji14]
Piękne masz włosy naturalne?

Czekam na nati info do tabelki i biorę się za uzupełnienie , kto jeszcze coś proszę o info [emoji181]

Ja miałam prawie wsio na głowie hahaha i już mój wymarzony blond nie jest wymarzony [emoji23]

PARAPLU 23.08 - kontrola

reklama

Załączniki

• 1470511766104.jpg
    1470511766104.jpg
    60,2 KB · Wyświetleń: 250
  • 1470511769823.jpg