reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nooo ja też lubię bardzo :D jak mojego P nie ma to sama sobie zrobie taki z mikrofalówki ale jak P jest w domu to on robi taki w garczku z solą i sam masło daje więc aż sie w ustach rozpływa do tego może jakis film a raczej jakaś bajka , zeby mała mogła z nami popatrzeć :D

reklama
Witam się i ja , na polu takie słonko a ja musialam rano skrobac auto wiosna jedt tylko w dzien a ja ja potrzebuje jeszcze o 5:30 bo jak tak mrozno to ja odrazu zly humor mam :(. Nessi - moja cora ma takie samo biurko tylko z dodatkiem rozowego i dokupilismy dostawke do tego biurka .

Milego dnia ja się wybieram na tego grila , robie jako kierowca wiec piwo odpada

My też z garnuszka, mikrofali nie uznajemy ;) i smakuje mi ten z paczki juz robiony zawsze chrupiacy, ale ile ma w sobie chemii to nawet nie chce wiedzieć :D i nie opłaca się oczywiście ;) dziś byłam w smyku... Nie wiem dlaczego ale chodzenie po takich sklepach odstresowuje mnie mimo że za każdą półką jest placza e, marudzace dziecko lub zirytowana mama. Byłam jeszcze w hm na dziale dziecięcym i reserved ;) chora kobieta :D

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

My też z garnuszka, mikrofali nie uznajemy ;) i smakuje mi ten z paczki juz robiony zawsze chrupiacy, ale ile ma w sobie chemii to nawet nie chce wiedzieć :D i nie opłaca się oczywiście ;) dziś byłam w smyku... Nie wiem dlaczego ale chodzenie po takich sklepach odstresowuje mnie mimo że za każdą półką jest placza e, marudzace dziecko lub zirytowana mama. Byłam jeszcze w hm na dziale dziecięcym i reserved ;) chora kobieta :D

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom
instynkt Cię kobieto tam ciągnie :D

reklama
Do góry