reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kruczyca no fajny ale ten pomysł zamiast testu bodziaki :D oczywiście jakiś kolor neutralny ;)
Ta w ciąży będzie łatwiej wszystki będziesz chciała od razu wózek , łóżeczko , ubrania itp ... :)
Mi P ostatnio , starammy się o dziecko a ty wszystkie ubrania po małej rozdajesz a ja mu że teraz to ma chłopak być więc różowe się nie przydadzą :D a jak bedzie dziewczynka to znów frajda bo na nowo wszystko ;)

reklama
O to byłam bardziej przezorna, wszystko mam nautralne ... o przepraszam mam jeden kombinezon niebieski, ale drugi już biały :) Oczywiście chodzi tylko o rzeczy dla niemowlaka tak do roku ... potem to już typowo chłopskie :)

Ja ogolnie lubię dzieci szczególnie takie malutkie w neutralnych kolorach , w kolorach ziemi, biel, beze, brazy i wszystko osiolkowe z Kubusia Puchatka ;)

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Ja ogolnie lubię dzieci szczególnie takie malutkie w neutralnych kolor achieve, w kolorach ziemi, biel, beze, brazy i wszystko osiolkowe z Kubusia Puchatka ;)

Ja Ci powiem, że jak Michał był mały to były do wyboru tylko kolory białe, odcienie różu i czerwieni jak i niebieskiego i żółtego :D Nic zupełnie pomiędzy tymi ...

No białe ciuszki nigdy nie będą tak praktyczne u dziecka jak do 6mc życia :D a stasznie mi się podobają takie proste kolory. Szaleństwo lubię w dodatku ch ale podstawowe ciuchy ma być neutralny i pasować do wszystkiego ;)

Ha u mnie było dużo różu nawet wychodzilismy ze szpitala w różu[emoji14]więc u mnie było typowo na dziewczynkę :)

Ooo nawet pierwsza noc w domu Lena w lekkim różu[emoji14]
1459614964869.jpg

Załączniki

• 1459614964869.jpg
    1459614964869.jpg
    70 KB · Wyświetleń: 191
Kruczyca noo czasem by mogła być taka mała :) niestety po porodzie czas szybko leci , więc nie ma co w ciąży narzekać , że tak powoli leci haha :D

reklama
Do góry