tęczowa89
Fanka BB :)
oj do lipca to na pewno się udaOby tęczowa oby. Każdej się uda Kurcze do lipca się musi pojawic
Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj do lipca to na pewno się udaOby tęczowa oby. Każdej się uda Kurcze do lipca się musi pojawic
Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom
No zazwyczaj tak jest. Zawsze na odwrót. A jeszcze jak się starasz to czas się dłuży w nieskonczonoscu mnie takim dziwnym trafem jak się staram i mysle o tym to co miesiac te testy pokazuja jedna kreske , a jak się czlowiek nie starał zabardzo to rach ciach i teraz czuje ze znowu bedzie jak za pierwszym razem
nie wczoraj byly te szare kluchyLux wczoraj na kebabach nie byłaś ?
Kruczyca oj dobrze , że z psinka wszystko ok już ! [emoji8]
A my byliśmy na spacerku , na huśtawkach a teraz robię drugie danie
A potem mam ochote na popcorn , mój P zrobi z masełkiem [emoji5]
Bum zlapalam się na tym ze chciałam bodziaka brać "no w razie gdyby się udało to dam K zamiast testu"... Ale sie opamietalam myślę że jak juz będę w ciazy będzie łatwiej bo będę miała maleństwo a ciuchow nie lubię kupować, teraz chciałam mieć chociaż namiastke tego dziecka. Eh durne hormonyTęczowa dziękuję u mnie też fryty i kotlecik
Jaa to się tej twojej jutrzejszej wizyty doczekać nie umie
Kruczyca hahha teraz cie tam ciągnie obejrzysz jak będziesz już malenstwo miała to jest dopiero szał na kupowanie ...
P to już ma dość , ciągle mi mówi że mała ma więcej ubrań od nas moje dziecko mabtyle sukienek chociaż mi się ona w. Sukienkach nie podooba to i tak kupuje[emoji14]
Lux no to cos mi się pomyliło
Nati szybko się uda teraz !
A oczywiście na pewno siee uda