reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej wieczorkiem [emoji4]

Agnesis to czekamy do czwartku , mam nadzieję , ze wieści będą pozytywne ! [emoji6]

Zuzkon jak @ ma przychodzić to niech przychodzi a nie w kulki leci [emoji6] chyba , ze masz teściorka to sobie machnij [emoji4]

Nati super beta , niech kropek rośnie [emoji170]
I szybkiego powrotu do zdrowia [emoji6]
Mąż wie o ciąży?

Artemida może jednak się udało , bo wychodzi na to , że owu była [emoji4]
Trzymie mocno kciukasy za ten cykl ! [emoji8]

Agnesis podeslesz linka do twojego wykresu , też chcę taki [emoji23] oczywiście kciuki za testowanie [emoji6]

Karola no pamiętam to , ze owu wykrył ciąże !
Tak samo Oleci też wykrył test owulacyjny.
Jak się czujesz ?
Pochwal się brzusiem [emoji7][emoji8]

Lusia co się dzieje?
Coś nie tak na tym usg dzisiejszym wyszło? ....

Paraplu [emoji8]
Co słychać?

U mnie połowa spakowana , padam na pyszczek a gdzie tam koniec....

NATI 26.07 - wizyta u ginekologa [emoji777]
EVEEE 27.07 - wizyta u ginekologa [emoji171]
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]
A nic ciekawego, 2 dzien diety. Boze ja nie wiem jak dam rade miec tyle silnej woli aby schudnac kilogram a przede mna jakies 13-15 kg [emoji26][emoji31][emoji24][emoji32][emoji33][emoji43][emoji34]
Aaaa testy robiłam po południu tj ok 16.30Zobacz załącznik 764450

Napisane na SM-T280 w aplikacji Forum BabyBoom
Rene no 2 krechy jak nic. To nie jest cien cienia a prawdziwa kreska!!! Gratuluje [emoji173][emoji179][emoji176][emoji177][emoji178][emoji175][emoji307][emoji738]

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

reklama
Bum nie będzie testowania, owulacyjny na miarę 12dc, taki sam blady więc nie ma się czego doszukiwać. ;)

IMAG0912_1.jpg

Załączniki

• IMAG0912_1.jpg
    IMAG0912_1.jpg
    179,8 KB · Wyświetleń: 266
Ostatnia edycja:
Rene gratulacje! Piękne kreski, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Dziewczyny dobrze mówią, zrób progesteron, warto to kontrolować.

Paraplu ja też szukam w sobie silnej woli, bo sobie obiecałam (a bardziej to mojemu S) że jak teraz nie zajdę to zajmę się jakimś ruchem. Chyba zacznę biegać, bo to mogę robić z psem i jakoś najmniej mnie to męczy. Plus rolki. Ciężko jest mi, bo mam taki słomiany zapał, że aż się sama siebie boję.

A jeszcze ovufr dziś taka mądrość mi wyświetla, co Nati ostatnio mówiła
Screenshot_20160726-062434_1.jpg

Załączniki

• Screenshot_20160726-062434_1.jpg
    Screenshot_20160726-062434_1.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 202
Ostatnia edycja:
Agnesis a jakie dlugie masz cykle?

Przepraszam ze wam się wtrącam w temat testów owu, ale one nie dają gwarancji owu. Wykrywają plik lh (pęcherzyki), a nie moment ich pęknięcia - nie sugerujcie się nimi za mocno :)
A ze swojego doświadczenia powiem jeszcze ze u mnie nigdy nie pokazywały mocnych kresek a na monitoringu miałam zawsze piękną owu :)

Pozdrawiam i życzę z całego serca powodzenia :)

A ja już mam końcówkę cyklu :) tak doświadczalnie zrobiłam owu zamiast ciazowego :p owu była w 14dc choć kreski też nie były aż takie mocne jak piszą w instrukcji.

Agnes testy owu wykrywają lh a ciążowe hcg, te hormony sa chemicznie bardzo do siebie podobne, wiec jeśli hcg w moczu jest wysokie, test owu moze odczytać go jako lh. Raczej testy ciążowe wykryją ciąże szybciej

Okres ma być za 3 dni, jak się nie pojawi to zrobię ciążowy ;) tak mnie ciekawość poniosła :D

Hej ja zaraz do lekarza idę teraz pije kawkę .

Bum- udanego wypoczynku i wracajcie w czwórkę :-)

Rene- no to są testy ciążowe są II kredki czyli ciąża , rób betę trzymam &&& , mi wyszedł cień cienia cienia w 21dc , w 24 dc też już miałam lekka kreskę

Paraplu- uda Ci się zobaczysz , wiem że nie będzie łatwo ale wygrasz z tymi kilogramami

agnesis- życzę Ci oczywiscie ciąży , ale trzymam &&& tez za postanowienia , ja ostatnio moich dotrzymać nie mogłam , ja wrócę do ruch po ciąży , hehe trzeba poić ich kawa i redbule , u nas zadziałało :)

Miłego dnia wszystkim

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie będę radzić kiedy masz testować bo ja jeden jedyny test zrobiłam w cyklu którym się udało (potem dla pewności zrobiłam jeszcze dwa), w poprzednich od 10dpo sikałam na plytki tak bylam nakręcona :p

W ciąży, która straciłam, test o czułości 25 pokazał druga kreskę w 24dc przy beta 16,91. Teraz boję się ciazowych robić trochę przez to, że zobaczę jedna kreskę, a trochę przez to, że zobaczę dwie :p

Nati dziekuje, myślę, że zajmę się sportem to głowa mi się oczyści z głupich myśli ;) trzymam kciuki za wizytę :)

Do góry