reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Agnesis tak naprawdę będziesz bała się od początku ciąży aż do porodu, na to nie ma rady, tak już nas mózg działa. Jedyne czym możesz się sugerować to tym że im wcześniej zrobisz test tym wczesniej dostaniesz lutke/dupka i wspomożesz trochę żuczka w brzuchu. A z drugiej strony natura we co robi i jak ciąża będzie silna to utrzyma się sama. Ale wiadomo gdzie można pomoc to trzeba to zrobić :)

Luteine mam w razie czego w domu ;) niestety nie na wszystko mamy wpływ, ale nic się nie dzieje bez przyczyny. Skoro w 10 tygodniu zatrzymało się serce to znaczy że coś było nie tak. Już się z tym pogodziłam. Teraz może być już tylko lepiej :)

Dzien dobry Kolezankom [emoji6] pytanie do tych, Ktore niestety poronily. Czy same robilyscie badania ganetyczne czy czekalyscie az lekarz Wam zlecil. Ja ani nie robilam ani nie slyszalam ze mam zrobic. Chce isc w tym tyg. na kontrole czy wszystko sie wyczyscilo i moze wtedy cos powie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry Kolezankom [emoji6] pytanie do tych, Ktore niestety poronily. Czy same robilyscie badania ganetyczne czy czekalyscie az lekarz Wam zlecil. Ja ani nie robilam ani nie slyszalam ze mam zrobic. Chce isc w tym tyg. na kontrole czy wszystko sie wyczyscilo i moze wtedy cos powie.

Badania chyba przysługują po trzecim poronieniu, ale możesz zrobić na swój koszt.
Bertha ze staraczek 2017 robiła chyba, zapytaj.

Cześć kobietki. A więc robiłam sikańce z rana aż dwa żeby wykluczyć czy poprzednie testy nie zrobiły mnie w ciula. I oto one. Wynik do 5 min.
1469513033971.jpg

Napisane na SM-T280 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469513033971.jpg
    1469513033971.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 223
Witam

Xbum a nic niemow rosne w zastraszajacym tempie!!![emoji4]

Dzol wiesz co a ktore to twoje poronienie? Ja mialam na koncie jedna obumarla, i jedna z wada genetyczna i dostalam skierowanie od lekarza rodzinnego do Poradni generycznej tam bez niczego nam zrobili badania!

Rene kreski piekne na tym rozowym najlepsze;)

reklama
Rene - :-) gratki

Ja po wizycie nic nie było widać oczywiscie to 4tc i 1 dzień , widzi tylko ze ciąża endo grube ale mam brać dupka dwa razy dziennie , mogę panadol i tamtum verde na gardło , jak by mi się pogorszyło mam iść po antybiotyk , L4 mam ciążowe z 1 muszę leżeć , tak wiec już leżę :-)

Do góry