reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dzień doberek [emoji4]

Paraplu mi też by się przydało zrzucić , ale ni huja brak motywacji , choć stwierdzilam , ze jak sie do września nie uda to biorę się za to , przynajmniej o ciąży tak myśleć nie będę a może sama przyjdzie [emoji16]
Dasz radę , silna babka z ciebie [emoji8]

Agnesis oj tam , a może jakiś cud się wydarzy [emoji6]

Nati dziękuje dziś ostatni dzień w domku [emoji12]
A ty ładnie lez i pachnij !
Kiedy wizyta jakaś? [emoji4]

Dzol ja i P bo do faceta tez musi miec dostałam od gina skierowanie , ale termin miałam dopiero za pół roku..
Za free sa po dwóch poronieniach.

Rene no piękne krechy !
Daj znać jak betka [emoji8]
A kiedy ty mialas dostać @?

Julia pokaż mi tu brzusia twojego , jeszcze się nam nie chwaliłas [emoji6]
Rosnijcie , rosnijcie do konca [emoji172]

Nati dodajemy do fasolek ?
Bo później dopiero 6 sierpnia zabiore się za tabelke [emoji3]

Nessi hop hop co tam ? [emoji11]

Patunia a u Ciebie jak tam z @ jakieś objawy są ? [emoji6]

Zuza @ przyszła??...

Miłego dnia , my obiadek , potem zakupy , do dentysty i czas zleci na wieczor pakowanko a rano wyjazd ooby pogoda dopisala bo cos taka sobie u nas od wczoraj a na pogodzie tez sie taka nie ciekawa zapowiada [emoji53]

A dzisiaj sobie sprawdziłam w ktorym dc jestem i to już 22 [emoji13]
Wiec jak owu nie bylo a będzie tak jak zawsze to plodne wychodzą 6 dni na wypadzie [emoji41]

NATI 26.07 - wizyta u ginekologa [emoji777]
EVEEE 27.07 - wizyta u ginekologa [emoji171]
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Bum- ale masz zajęć na ostatnia chwile, możesz mnie dodać do fasolek ale następna wizytę mam dopiero 11.08 i usg dopiero wtedy , nie wiem jak ja wytrzymam to czekanie . Mi sie nie spieszy z tym odpisywaniem wiec po 6 sierpnia tez może być :-)
No to na wypadzie w dni płodne zycze dobrego humoru :-)

Zuzkon- a może już nie przyjdzie &&&&

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@ miałam od 2 lipca do 6. Ku mojemu zdziwieniu wczoraj wyszły testy i to robione po 16 pozytywne. Dziś rano z moczu też ok wstawialam zdjęcia. Ale oczywiście beta wynik jutro więc kontrolnie zrobiłam testy teraz ale jakaś niemrawa ta kreska. Co o tym myślicie?

Napisane na SM-T280 w aplikacji Forum BabyBoom

1469534204990.jpg

Napisane na SM-T280 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469534204990.jpg
    1469534204990.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 223
reklama
Rene każdej firmy inaczej wychodzą ;)
Ja też @ od 2 lipca i kusi mnie test, ale czuję już kolejna @ w kościach ;)

Do góry