reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum masz rację każdy organizm inaczej po odstawieniu tabletek reaguje, ja np. po odstawieniu tabletek dostałam po 28 dniach @, a jak koleżanki mi mówiły i w necie czytałam to nie które pół roku czekały na @, więc to zależy od organizmu

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Zukon może dać a nie musi , może wyjść dopiero 16 dni od współżycia.
Ale jeżeli masz teraz te plamienie okoloowulacyjne , to owu dopiero jest/będzie.
Zawsze bete można zrobić a za 2 dni powtórzyć.
Ale jak jesteś w 21dc , to moim zdaniem to za wcześnie .

Patunia no tak jest , nigdy nie wiadmo ile to potrwa [emoji6]

A mnie głowa boli , chyba ciśnienie jest i u mnie się błyska ale zapewne przejdzie obok...

KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika[emoji169][emoji777]
JULIA 15.07 - prenatalne [emoji170]
AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 22.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji172]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

U mnie była chwilę temu burza. Poszła już sobie. Kuba spi. A ja ćwiczę...
Bum zazwyczaj miałam 28-29 dni cykl. Poczekam do 20 jak nie dostanę okresu zrobię test a jak nie to poczekam. Najwyżej pójdę do gin. Burza Przeszła już?

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Zuzkon witaj.
Moje cykle przed tabletkami bywały krótkie tak, że czasami miałam @ dwa razy w miesiącu, po tabletkach, które brałam dwa lata tak się wyregulowalo, że mam zawsze 27-28 dni. Tyle, że ja tabletek nie biorę już chyba ze 2,5 roku jak nie 3 ;)

Takie plamienie z bólem brzucha to może być początek okresu albo nawet okres, bo po tabletkach często zdarzają się cykle bezowulacyjne i wtedy takie marne krwawienie jak plamienie. Musisz się kilka cykli obserwować, żeby się czegoś dowiedzieć ;)

Chyba migrena mnie dopadła. Głowa pęka, aż oczy bolą i rzyg*ć mi się chce okropnie i chyba mam zgagę albo nie wiem co to. Zaraz zdechnę :/

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, nie wiem czy to prawda, ale koleżanka mi powiedziała że na pojawienie się śluzu i jego objętość jest dobry olej z wiesiołka ja chyba spróbuję go brać

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, hej[emoji4]

Witam, nowe staraczki[emoji4]
Cassiah, pamiętam Cię z wątku który Luska założyła.

Patunia, ja brałam wiesiolek i faktycznie śluz był ładniejszy. Tylko pamiętaj ze bierze się go tylko do ovu.

U mnie pogoda do bani. Leje, ale jest strasznie duszno. Rany ale ja mam dzisiaj lenia.

reklama
Zuzkon mnie pobolewaja delikatnie jajniki, mam rzadki, rozciagliwy śluz (przed owu gestszy i lepki), mam też testy owulacyjne i dodatkowo codziennie przed wstaniem z łóżka rano mierze temp. Ale temperatura akurat określa czy owulacja już była, bo po owulacji temp. Wzrasta i zostaje na wyższym poziomie aż do @.

Do góry