reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka .....

Witam nowe dziewczyny !!!!
A wiec tak już wróciłam trochę odpoczęłam , w morzu się pluskałam , a zimne że hej !!! ja jestem po ow ale bez monitoringu Bum- wizytę mam na 27.07 .
W czwartek wracam do pracy :( tak się rozleniwiałam .
Nie wiem czy będę wstanie nadrobić tyle stron ale sobie poczytam .
Miłego dnia dziś już trochę chłodniej :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agnesis dzięki ;) w sumie pobolewanie jajników nigdy mnie nie dotyczyło. Choć właśnie te ostatnie 3 to był koszmar. Ale jest lepiej.

U Was też taka zła pogoda?? Nawet nie mam jak wyjść na spacer. Za to byliśmy dziś załatwić ostatnie rzeczy w urzędzie przed ślubem ;)

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie, w holandii gorąco, ale dość wietrznie - niestety skończyła się sielanka u mamy w Polsce.
Jak na razie 3 pralki prania ale to jeszcze nie koniec. Głowa mnie boli a @ się spóźnia oby tak dalej :D teraz powiedziałam sobie - testu nie robię co będzie to będzie :p

Ja juz po wizycie. Wszystko dobrze. Zdjęcie mam kijowe bo za 2 tyg mam i tak pretenalne to się naogladam. Tak tylko sprawdził czy żyje, pokazał lapki, nóżki, serduszko bijące, nie robił pomiarów ani nic. Poprosiłam o zdjatko jakieś to mi pyknal takie średnie ujęcie ale ja widziałam prawdziwego małego czlowieczka :)
1468326976-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, nie wiem czy to prawda, ale koleżanka mi powiedziała że na pojawienie się śluzu i jego objętość jest dobry olej z wiesiołka ja chyba spróbuję go brać

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, ja brałam olej z wiesiołka, ale tak jak któraś z dziewczyn pisała, należy go brać do owulacji, więc warto obserwować swój organizm/mierzyć tempkę/ robić monitoring, żeby sprawdzić kiedy jest owu. Przyznam szczerze, że przy wiesiołku miałam taki śluz jakby moja owu trwała tydzień! :)

A ja dzisiaj byłam u lekarki na NFZ. Właściwie chciałam u niej być. Miała przyjmować od 8:30, więc od 8:10 czatowałam już przed gabinetem, żeby ją poprosić , żeby mnie przyjęła. Spóźniła się 40 minut! Czekałam na nią ponad godzinę i jeszcze nawet nie raczyła mnie przyjąć, mimo zapewnień, że jak wyjdzie test pozytywny, to mam przyjść i mnie przyjmie. Nawet nie dała mi skierowania na badania. Wyszłam tak wściekła, że się rozpłakałam w samochodzie... Wszystko jest nie tak... ;(

Eveee spokojnie, wiem że hormony Ci wariuja i denerwujesz się wszystkim, ale poczekaj na USG i zdecyduj się na jednego lekarza, który nie będzie Cię zlewal. Ja też trafiłam na takiego debila że 4 razy mi USG zrobił, a skierowania żadnego nawet na morfologię nie dał, wszystko robiłam sama.

Ja też bym dziś najchętniej usiadła i płakała tak mnie wszystko wkur*ia, począwszy od porannej migreny z wymiotami :(

Dzień dobry , ja od rana zabiegana , więc teraz dopiero zaglądam.

Patunia ja bralam wiesiolka i śluz faktycznie był , ale ze nie wiedziałam kiedy owu to juz nie bralam i nie biore .

Karola u mnie pogoda tez brzydka byla , trochę popadało , ale teraz znów słoneczko wyszło [emoji3]

Zuzkon mi jajnik bardzo pulsuje i jedynie po tym się domyślam , ze to faktico to [emoji6]

Nati super , ze jesteś [emoji4]
Niestety wszystko co dobre szybko dobiega końca i trzeba wrócić do codzienności ...

Artemida kciukasy oby nie przyszła ! [emoji6]
A kiedy testa strzelasz jak cos?

Kruczyca widzisz wszystko jest ok , super !
Niech maleństwo super rośnie wraz z mamą [emoji8]

Agnesis kurcze może do rodzinnego idź , przepisze ci badania jakieś , skąd tw wymioty?

KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika[emoji169][emoji777]
JULIA 15.07 - prenatalne [emoji170]
AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 22.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji172]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

reklama
Do góry