reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka .....

Witam nowe dziewczyny !!!!
A wiec tak już wróciłam trochę odpoczęłam , w morzu się pluskałam , a zimne że hej !!! ja jestem po ow ale bez monitoringu Bum- wizytę mam na 27.07 .
W czwartek wracam do pracy :( tak się rozleniwiałam .
Nie wiem czy będę wstanie nadrobić tyle stron ale sobie poczytam .
Miłego dnia dziś już trochę chłodniej :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agnesis dzięki ;) w sumie pobolewanie jajników nigdy mnie nie dotyczyło. Choć właśnie te ostatnie 3 to był koszmar. Ale jest lepiej.

U Was też taka zła pogoda?? Nawet nie mam jak wyjść na spacer. Za to byliśmy dziś załatwić ostatnie rzeczy w urzędzie przed ślubem ;)

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie, w holandii gorąco, ale dość wietrznie - niestety skończyła się sielanka u mamy w Polsce.
Jak na razie 3 pralki prania ale to jeszcze nie koniec. Głowa mnie boli a @ się spóźnia oby tak dalej :D teraz powiedziałam sobie - testu nie robię co będzie to będzie :p

Ja juz po wizycie. Wszystko dobrze. Zdjęcie mam kijowe bo za 2 tyg mam i tak pretenalne to się naogladam. Tak tylko sprawdził czy żyje, pokazał lapki, nóżki, serduszko bijące, nie robił pomiarów ani nic. Poprosiłam o zdjatko jakieś to mi pyknal takie średnie ujęcie ale ja widziałam prawdziwego małego czlowieczka :)
1468326976-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, nie wiem czy to prawda, ale koleżanka mi powiedziała że na pojawienie się śluzu i jego objętość jest dobry olej z wiesiołka ja chyba spróbuję go brać

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, ja brałam olej z wiesiołka, ale tak jak któraś z dziewczyn pisała, należy go brać do owulacji, więc warto obserwować swój organizm/mierzyć tempkę/ robić monitoring, żeby sprawdzić kiedy jest owu. Przyznam szczerze, że przy wiesiołku miałam taki śluz jakby moja owu trwała tydzień! :)

A ja dzisiaj byłam u lekarki na NFZ. Właściwie chciałam u niej być. Miała przyjmować od 8:30, więc od 8:10 czatowałam już przed gabinetem, żeby ją poprosić , żeby mnie przyjęła. Spóźniła się 40 minut! Czekałam na nią ponad godzinę i jeszcze nawet nie raczyła mnie przyjąć, mimo zapewnień, że jak wyjdzie test pozytywny, to mam przyjść i mnie przyjmie. Nawet nie dała mi skierowania na badania. Wyszłam tak wściekła, że się rozpłakałam w samochodzie... Wszystko jest nie tak... ;(

Eveee spokojnie, wiem że hormony Ci wariuja i denerwujesz się wszystkim, ale poczekaj na USG i zdecyduj się na jednego lekarza, który nie będzie Cię zlewal. Ja też trafiłam na takiego debila że 4 razy mi USG zrobił, a skierowania żadnego nawet na morfologię nie dał, wszystko robiłam sama.

Ja też bym dziś najchętniej usiadła i płakała tak mnie wszystko wkur*ia, począwszy od porannej migreny z wymiotami :(

Dzień dobry , ja od rana zabiegana , więc teraz dopiero zaglądam.

Patunia ja bralam wiesiolka i śluz faktycznie był , ale ze nie wiedziałam kiedy owu to juz nie bralam i nie biore .

Karola u mnie pogoda tez brzydka byla , trochę popadało , ale teraz znów słoneczko wyszło [emoji3]

Zuzkon mi jajnik bardzo pulsuje i jedynie po tym się domyślam , ze to faktico to [emoji6]

Nati super , ze jesteś [emoji4]
Niestety wszystko co dobre szybko dobiega końca i trzeba wrócić do codzienności ...

Artemida kciukasy oby nie przyszła ! [emoji6]
A kiedy testa strzelasz jak cos?

Kruczyca widzisz wszystko jest ok , super !
Niech maleństwo super rośnie wraz z mamą [emoji8]

Agnesis kurcze może do rodzinnego idź , przepisze ci badania jakieś , skąd tw wymioty?

KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika[emoji169][emoji777]
JULIA 15.07 - prenatalne [emoji170]
AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 22.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji172]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

reklama
Do góry