reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Zuzkon witamy , witamy ! :)
W jakim wieku masz syna ? [emoji4]

EVEEE 11.07 - podglądamy bejbika a może dwa , trzy [emoji169][emoji777]
EVEEE 11.07 - USG tarczycy[emoji777]
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
JULIA 15.07 - prenatalne [emoji172]
AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji170]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Eveee pamiętam jak mówiłaś, że miałaś późno owu, jakby wychodziła między 22 a 24 dc to ciąża jest spokojnie o tydzień młodsza jak nie więcej. Bety nie rób, bo i tak będzie przyrastac i tak. Poczekaj na USG.

Eveee pamiętam jak mówiłaś, że miałaś późno owu, jakby wychodziła między 22 a 24 dc to ciąża jest spokojnie o tydzień młodsza jak nie więcej. Bety nie rób, bo i tak będzie przyrastac i tak. Poczekaj na USG, conajmniej tydzień.
Obyś miała rację, bo łzy mi się same cisną do oczu! [emoji22]

Mam od razu do Was pytanie. Na początku maja odstawilam tabletki antykoncepcyjne. Pierwszy cykl trwał 40 dni. Teraz drugi nie wiem. Parę dni temu było coś między nami. Trochę potem zaczęłam płamic sporo na brązowo rdzawy kolor. Nie wiem kiedy ewentualnie zrobić test bo nie wiem kiedy powinnam mieć okres.
Mój syn ma 3 lata

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zuzkon a w którym dniu cyklu teraz jesteś?

Eveee będzie dobrze , fasolek się pojawi trzeba być dobrej myśli ! [emoji8]

EVEEE 11.07 - podglądamy bejbika a może dwa , trzy [emoji169][emoji777]
EVEEE 11.07 - USG tarczycy[emoji777]
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
JULIA 15.07 - prenatalne [emoji172]
AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji170]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Do góry