reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Evee kochana a moze owu byla pozniejsza? Bo moja ciaza tez o tydzien mlodsza bo owu kolo 20dc byla...
Rozumiem twoj strach;(
Ale moze byc tez tak jak pisze agnesis.
Kochanamasz racje 3 tyg to bardzo dlugo, ja na twoim miejscu poszlabym za tydzien do lekarza na usg, bo do tego czasu cos oowinno sie ukazac..trzymaj sie!

reklama
Zuzkon a w którym dniu cyklu teraz jesteś?

Eveee będzie dobrze , fasolek się pojawi trzeba być dobrej myśli ! [emoji8]

EVEEE 11.07 - podglądamy bejbika a może dwa , trzy [emoji169][emoji777]
EVEEE 11.07 - USG tarczycy[emoji777]
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
JULIA 15.07 - prenatalne [emoji172]
AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji170]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]
No właśnie nie mam zielonego pojęcia bo to dopiero drugi cykl od odstawienia ale takto to wychodzi ze powinnam być w 21 dniu cyklu.

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Evee kochana a moze owu byla pozniejsza? Bo moja ciaza tez o tydzien mlodsza bo owu kolo 20dc byla...
Rozumiem twoj strach;(
Ale moze byc tez tak jak pisze agnesis.
Kochanamasz racje 3 tyg to bardzo dlugo, ja na twoim miejscu poszlabym za tydzien do lekarza na usg, bo do tego czasu cos oowinno sie ukazac..trzymaj sie!
[emoji9]

Eveee a co po tym usg tarczycy?

Zuzkon no to jak masz 21dc , to test może tak 30 dc zrób , choć jak nie wiesz kiedy owu była to tak troszkę ciężko ...
Ja przy cyklach około 40 dniowych bo mam takie owulację mam około 28 dc dopiero...
A te plamienie to kiedy było ?

Julia cześć kochana [emoji8]
Maluszek odpuscil mdłości?

KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji169][emoji777]
JULIA 15.07 - prenatalne [emoji170]
EVEEE 22.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji172]

Eveee a co po tym usg tarczycy?

Zuzkon no to jak masz 21dc , to test może tak 30 dc zrób , choć jak nie wiesz kiedy owu była to tak troszkę ciężko ...
Ja przy cyklach około 40 dniowych bo mam takie owulację mam około 28 dc dopiero...
A te plamienie to kiedy było ?

Julia cześć kochana [emoji8]
Maluszek odpuscil mdłości?

KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji169][emoji777]
Usg tarczycy ok.

Jak brałam tabletki zawsze miałam co 28. Ten 40cykl to chyba wybryk natury. Choć nie wiem. Plamie od 3 dni mniej więcej. Trochę mnie to martwi bo boli mnie przy tym podbrzusze jajniki. I to tak że było mi aż niedobrze.

Zukon może to plamienia okoloowulacyjne , kurcze nie mam pojęcia...
Może zapisz się do gin , on cie zbada i będziesz wiedzieć.
No przy tabletkach to normalne , ze okres jest regularny , tez tak mialam...
Lub może na @ idą te plamienia , a niedobrze czasem mi przed @ tez jest..

Evee to dobrze , ze dobrze .
A zobaczysz za tydzień czy dwa będzie juz fasolka kochana , tule cie mocno ! [emoji8]

KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika[emoji169][emoji777]

Tak właśnie pomysłem sama ze te plamienia może są okoloowulacyjne. Tylko kiedy ewentualnie zrobić test czy bete hcg? Nigdy nie miałam plamienia przed okresem nawet jak nie brałam tabletek.
Ile z Was się stara? I jak to jest po tabletkach? Macie jakieś doświadczenia?

reklama
Zukon no za 15-16 dni , chyba powinno być ok , no wszystko zależy , kiedy owulacja była , kiedy doszło do zapłodnienia i kiedy dojdzie do zagnieżdżenia.
Co myślicie dziewczyny ??
Ja z tabletkami mam takie doświadczenie , ze zaszlam w 3 cyklu barania , więc zbytnio się nie wypowiem.
Ale wiadomo , ze organizm potrzebuje czasu , żeby się po tych tabletkach teraz wyregulowac.
Na pierwszej stronie jest tabelka [emoji6] ja aktualnie staram się 7 cykl.

KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika[emoji169][emoji777]

Do góry