reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dziekuje Bum :) A Ty widze ze masz juz jedno dziecko, czy o to pierwsze dlugo sie staralas? Ja mam za to cykle bardzo regularne, ok 28 dni. Ale mam brazowe plamienia zawsze na kilka dni przed okresem, podejrzewam ze to ten polip.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Patunia noo , czuje ze ten cykl będzie jakiś dziwny ...
A ty co tak cicho , jak ręka?

Casshia o pierwsze staralismy się około 3 miesięcy , ale poroniłam , potem bardzo nie chciałam mieć dzieci i przy tabletkach anty po 2-3 miesiącach zaszłam z małą jakimś cudem taki psikus [emoji6]
Ale po ciąży strasznie mi się cykl wydłużył i tak staramy się już 7 miesiąc...
Owulacja przy tych moich cyklach jest , ostatni miałam 46 dni ! I owu była [emoji4]

Eveee ja tu siedze jak na szpilkach [emoji16]

EVEEE 11.07 - podglądamy bejbika a może dwa , trzy [emoji169][emoji777]
EVEEE 11.07 - USG tarczycy[emoji777]
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
JULIA 15.07 - prenatalne [emoji172]
AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji170]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Bum ja ledwo żyję, ręki dalej nie czuję. Ja cicho? Bo z moim A byliśmy na weekend po za miastem i nie miałam możliwości wejść na forum, bo on się denerwował że miało być ja i on, a nie telefon non stop [emoji23]. A dzisiaj praca i dopiero wróciłam, bo w Biedronce mnie burza złapała i musiałam odczekać.
Eveee ja też siedzę jak na szpilkach [emoji4]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny!!

Urlop w Polsce dobiegł końca i wróciła szara rzeczywistość.

Czekam na @ ale coś czuję że się trochę spóźni - może na 9 miesięcy? Ale to może i na zmianę klimatu, najbliższe dni pokażą :-)
A więc trzymajcie kciuki żeby nie przyszła!!!

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Patunia hahaha moj P mi tak samo ! Kochanie obejrzymy sobie na wieczor film , ja zawsze ok , ok a ten mi , ale weź odloz telefon , moja mina nie ciekawa [emoji23] U mnie jutro zapowiadają burze , oj cieszyła bym się bardzo [emoji4]

Artemida dzień dobry ! [emoji8]
No niestety wszystko co dobre szybko się kończy [emoji45]
Piękna sesja ze ślubu !
No właśnie dziś miała być , dobrze niech nie przychodzi &&&& ogromniaste [emoji6]

Eveee może za wcześnie jest na fasolke , co mówił na bete ?
Kiedy następne usg?

reklama
Artemida niech nie przychodzi trzymam &&&&&& [emoji2]
Bum jak tylko sięgnęłam po telefon to oczywiście gadka że non stop na Facebooku siedzę[emoji23]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry