reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja wczoraj z siostra mojego chłopa, wypiłyśmy butelkę wina i poszłyśmy spać przed 3, dziś jestem nieprzytomna. Dlatego pewnie mi się @ zablokowała ;)

reklama
Ja to mam dzisiaj nie chęć do wszystkiego , spać mi się chce !

EVEEE 1.07 - beta hcg [emoji777]
OLECZKA 1.07 - glukoza [emoji777]
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika [emoji777]
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

Hejo.
Ale moj zalapal dola wczoraj po meczu. No az nie wiedzialam jak go pocieszyc.

Jak mnie brzuch napiernicza :( az jajniki czuje :( jesssu gorzej to znosze niz skurcze :(
Zjadlam wlasnie i ide wziac przeciwbolowe a potem Was nadrabiam bo teraz to sie skupic nawet nie umiem :(

[emoji174]
Nie ma stópki tak małej, by nie zostawiła śladu...

Karola będzie wsio ok :D

Xbumx to chyba ta pogoda :D

Glukoza w normie na czczo 77 a po 2h 85 :)

Evee jak twoja beta ?
Piękne wyniki glukozy! U mnie na pewno będzie cukrzyca ciężarnych. Przechodziłam przez to w ciąży z Lilą.

Wynik bety wieczorem...
Hejo.
Ale moj zalapal dola wczoraj po meczu. No az nie wiedzialam jak go pocieszyc.

Jak mnie brzuch napiernicza :( az jajniki czuje :( jesssu gorzej to znosze niz skurcze :(
Zjadlam wlasnie i ide wziac przeciwbolowe a potem Was nadrabiam bo teraz to sie skupic nawet nie umiem :(

emoji174.png

Nie ma stópki tak małej, by nie zostawiła śladu...
Ahhh... Biedaczku... Tak Ci bardzo współczuję... ;(

No to oficjalnie...zaczynam urlop!!!!! :-) jeszcze tylko zakupy i pakowanie

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
No to udanego url
Evee zdrowia dla taty ! A teraz z kim pójdziesz ? [emoji4]

Oleczka fajnie , ze do domu możesz iść , ja musiałam w poradni siedzieć , choć mam do niej 5 min [emoji6]

KAROLA 5.07 - połówkowe
Koleżanka z pracy pójdzie ze mną. :)

Karola, kciuki za dzisiejszą wizytę! Pewnie poznacie płeć... :D

A ja sie tak pasukdnie czuje , kreci mi się w glowie po tej luteinie , nie dobrze mi , cały dzień w łóżku leze ...

KAROLA 5.07 - połówkowe

reklama
Siedzę przed gabinetem i czuje się jakbym na ścięcie szla.
[emoji109][emoji109] kciuki , oby maluszek sie pokazał , co tam chowa między nozkami [emoji41]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Do góry