reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Eveee były 2 no i właśnie pytanie czy wystarczyły :-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
A może akurat... :D

Cześć dziewczyny
Dostałam dzisiaj @ i już chodzę po ścianach tak brzuch mnie boli.
Miłego dnia

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
Niech @ szybko ucieka i kciuki &&&& za ten cykl! :)

Dzień dobry w piątek [emoji4]

U mnie bez zmian.

Agnesis pisalas ze luteina podwyższa temp , kurcze przed braniem miałam 37 lub 37. 1 i teraz tez tak jest...

Patunia przykro mi , ale dobrze ze szybko przyszła i możesz zacząć nowy cykl niż czekać i czekać czy przyjdzie i kiedy...

Eveee kciuki za piękny przyrost bety ! [emoji8]

Oleczka powodzenia na glukozie ! [emoji6]

Karola daj znać po wizycie , kto się tam , chowa [emoji7][emoji8]

Miłego dnia [emoji364]

EVEEE 1.07 - beta hcg [emoji777]
OLECZKA 1.07 - glukoza [emoji777]
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika [emoji777]
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika
Ojj, Ty to się masz... ;)

A ja już w pracy i zasypiam... Byłam już na pobraniu krwi, wieczorem wynik. Dzisiaj idę do teatru o 19.00. Mieli rodzice przyjechać i miałam iść z mamą, ale niestety tata wczoraj wylądował w szpitalu z sercem i nie przyjadą. Na szczęście nie zostawili go w szpitalu, dali leki i do domu...

reklama
Evee zdrowia dla taty ! A teraz z kim pójdziesz ? [emoji4]

Oleczka fajnie , ze do domu możesz iść , ja musiałam w poradni siedzieć , choć mam do niej 5 min [emoji6]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Bum ja normalnie po owu mam temp do 37, a w cyklu gdzie brałam luteine miałam nawet 37,3
W ogóle tylko raz i to z luteina udało mi się zajść, od kiedy się staramy, miałam piękny wykres temp że spadkiem 6tego dnia na zagniezdzenie i w 24 dniu cyklu kreskę na teście, bete 16,91.
Czekam na kolejny taki cud tym razem ze szczęśliwym zakończeniem.
U mnie temp dziś 37,1 plamien brak, ale mogą się zacząć jak się rozruszam, cycki lekko pobolewaja.

Was nadrobić ;) wczoraj w koncu łóżko przyszło. Kamil na szybko złożył bo mecz, ale byliśmy tak zmęczeni że w przerwie po pierwszej połowie usnelismy. Ja się niestety obudzilam na karne i poszłam dalej spać.
Bum niech ta @ przylazi bo drażnić zaczyna
Oleczka piękny chłopaczek :) u mnie dziś zaczął się 9tc dopiero i aż :) Wampuś coraz bezpieczniejszy u mnie :*
Paraplu wszystko to normalny ból. Trzeba to przetrwać..
Eveee tescik coraz ładniejszy :) ja myślę czy sobie nie zrobic taki ładny prawdziwy na pamiatke póki jeszcze beta pływa ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

W ogóle myślałam że dostanę okres, bi wczoraj pomagalisnmy przy przeprowadzce, nadzwigalam się trochę znoszac pudła z 3 piętra i nic. Nawet brzuch mnie nie boli. Ale zobaczymy co będzie w ciągu dnia.

Agnesis mi po tej luteinie jest mega źle ! Ja myślałam, że 2x po jednej tabl starczy , bo tak kiedyś mi gin z nfz przepisał , a wczoraj jak dzwoniłam do tego co chodze prywatnie to kazał brać 3x po dwie tabl! Bo to podjęzykowe i trzeba więcej aż w szoku byłam [emoji16]

Kruczyca oj drazni i to bardzo , żebyś wiedziała...

Agnesis dziwne te wczorajsze plamienie u ciebie hmmm [emoji41]

KAROLA 5.07 - połówkowe

reklama
Karola kciuki ogromne ! [emoji8]

KAROLA 5.07 - połówkowe