reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Eveee były 2 no i właśnie pytanie czy wystarczyły :-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
A może akurat... :D

Cześć dziewczyny
Dostałam dzisiaj @ i już chodzę po ścianach tak brzuch mnie boli.
Miłego dnia

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
Niech @ szybko ucieka i kciuki &&&& za ten cykl! :)

Dzień dobry w piątek [emoji4]

U mnie bez zmian.

Agnesis pisalas ze luteina podwyższa temp , kurcze przed braniem miałam 37 lub 37. 1 i teraz tez tak jest...

Patunia przykro mi , ale dobrze ze szybko przyszła i możesz zacząć nowy cykl niż czekać i czekać czy przyjdzie i kiedy...

Eveee kciuki za piękny przyrost bety ! [emoji8]

Oleczka powodzenia na glukozie ! [emoji6]

Karola daj znać po wizycie , kto się tam , chowa [emoji7][emoji8]

Miłego dnia [emoji364]

EVEEE 1.07 - beta hcg [emoji777]
OLECZKA 1.07 - glukoza [emoji777]
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika [emoji777]
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika
Ojj, Ty to się masz... ;)

A ja już w pracy i zasypiam... Byłam już na pobraniu krwi, wieczorem wynik. Dzisiaj idę do teatru o 19.00. Mieli rodzice przyjechać i miałam iść z mamą, ale niestety tata wczoraj wylądował w szpitalu z sercem i nie przyjadą. Na szczęście nie zostawili go w szpitalu, dali leki i do domu...

reklama
Evee zdrowia dla taty ! A teraz z kim pójdziesz ? [emoji4]

Oleczka fajnie , ze do domu możesz iść , ja musiałam w poradni siedzieć , choć mam do niej 5 min [emoji6]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Bum ja normalnie po owu mam temp do 37, a w cyklu gdzie brałam luteine miałam nawet 37,3
W ogóle tylko raz i to z luteina udało mi się zajść, od kiedy się staramy, miałam piękny wykres temp że spadkiem 6tego dnia na zagniezdzenie i w 24 dniu cyklu kreskę na teście, bete 16,91.
Czekam na kolejny taki cud tym razem ze szczęśliwym zakończeniem.
U mnie temp dziś 37,1 plamien brak, ale mogą się zacząć jak się rozruszam, cycki lekko pobolewaja.

Was nadrobić ;) wczoraj w koncu łóżko przyszło. Kamil na szybko złożył bo mecz, ale byliśmy tak zmęczeni że w przerwie po pierwszej połowie usnelismy. Ja się niestety obudzilam na karne i poszłam dalej spać.
Bum niech ta @ przylazi bo drażnić zaczyna
Oleczka piękny chłopaczek :) u mnie dziś zaczął się 9tc dopiero i aż :) Wampuś coraz bezpieczniejszy u mnie :*
Paraplu wszystko to normalny ból. Trzeba to przetrwać..
Eveee tescik coraz ładniejszy :) ja myślę czy sobie nie zrobic taki ładny prawdziwy na pamiatke póki jeszcze beta pływa ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

W ogóle myślałam że dostanę okres, bi wczoraj pomagalisnmy przy przeprowadzce, nadzwigalam się trochę znoszac pudła z 3 piętra i nic. Nawet brzuch mnie nie boli. Ale zobaczymy co będzie w ciągu dnia.

Agnesis mi po tej luteinie jest mega źle ! Ja myślałam, że 2x po jednej tabl starczy , bo tak kiedyś mi gin z nfz przepisał , a wczoraj jak dzwoniłam do tego co chodze prywatnie to kazał brać 3x po dwie tabl! Bo to podjęzykowe i trzeba więcej aż w szoku byłam [emoji16]

Kruczyca oj drazni i to bardzo , żebyś wiedziała...

Agnesis dziwne te wczorajsze plamienie u ciebie hmmm [emoji41]

KAROLA 5.07 - połówkowe

reklama
Karola kciuki ogromne ! [emoji8]

KAROLA 5.07 - połówkowe