reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dokładnie :-) znajomi i rodzina czekają. A przede wszystkim trzeba odebrać film ze ślubu i zdjęcia z sesji ;-) i nowy dowód ;-)

W tym cyklu chyba nic się nie wydarzyło, więc pojadę i się zregeneruje i może też nastawienie inne przywiozę ;-) dobre fluidy od kuzynki - ciąża bliźniacza ;-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Artemida ciąża blizniacza to mnie prześladuje ostatnio hahaha [emoji23]
Może z fasolka przylecisz spowrotem [emoji4]

EVEEE 1.07 - beta hcg [emoji777]
OLECZKA 1.07 - glukoza [emoji777]
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika [emoji777]
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

Uuuu w następnym nadrobicie [emoji4] a tak w ogóle widzisz u evee wystarczyły 3 sexiorki i pyk [emoji16]

KAROLA 5.07 - połówkowe

U mnie były dziennie od 27dc do 34dc i co dalej [emoji16]

KAROLA 5.07 - połówkowe

reklama
Dzień dobry w piątek [emoji4]

U mnie bez zmian.

Agnesis pisalas ze luteina podwyższa temp , kurcze przed braniem miałam 37 lub 37. 1 i teraz tez tak jest...

Patunia przykro mi , ale dobrze ze szybko przyszła i możesz zacząć nowy cykl niż czekać i czekać czy przyjdzie i kiedy...

Eveee kciuki za piękny przyrost bety ! [emoji8]

Oleczka powodzenia na glukozie ! [emoji6]

Karola daj znać po wizycie , kto się tam , chowa [emoji7][emoji8]

Miłego dnia [emoji364]

KAROLA 5.07 - połówkowe

Do góry