reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Artemida, to chyba zawsze tak działa. Raz ma człowiek lepsze dni i jest pozytywnie nastawiony a raz łapie dołka i widzi wszystko w czarnych kolorach. Zobaczysz kochana ze juz niedługo dołączysz do tabelki zafasolkowanych[emoji4]

Nasza psychika jest trochę dziwna. A ja mam wrażenie że wszędzie widzę kobiety w ciąży albo wręcz wszystkie zachodzą, a małe dzieci w sklepie tak słodko się do mnie śmieją...oczywiście gratuluję wszystkim, tobie również :-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Karola no mega ładny się zrobił , ale dzidzia rośnie to i brzuch też [emoji4]

Artemida mnie też często takie dołki łapią , becze , czasem nawet na P się za nic zloszcze , ale my silne babki musimy sobie jakoś poradzić ... [emoji6]

Właśnie co do tabelki zaraz ją zmienie i dopisze [emoji6]
Patunia dopisać Cię też?

Ja też czekam na moją @ jak na zbawienie normalnie.

Patunia to info na priv , jak możesz napisz [emoji6]

Fajnie się ochldzilo chociaż dziewczyny [emoji4]

Dziewczyny, a myślicie, że jedno piwo przed @ nie zaszkodzi, w razie jakby coś tam kiełkowało w środku? Niby się nie staraliśmy w tym cyklu, ale jak były przytulanki, to jest możliwość. Chociaż nie wiem kiedy miałam owu, niby tydzień temu, ale teraz też mam rozciagliwy śluz i bóle podbrzusza :eek:

reklama
Agnesis no coś ty na pewno nie zaszkodzi , wiec spokojnie się napij i odstresuj [emoji6]
Ten śluz to jest dziwny ja przy owu nie miałam pare dni po się pojawil , potem znów brak i tak sobie mi miesza wszystko..
Nie sugeruje się już nim , bo raz przed @mam mokro jakby sie wode puscilo , czasem sucho itp..
Ja powinnam jutro dostać @ i mam taki nie wiadomo jaki [emoji16]

Do góry