reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Artemidaa eee nie , mi tempka zawsze w dniu @ spada , wiec może być taak , że jutro wredna @ przjdzie [emoji16]

PARAPLU 27.06 - wizyta u położnej[emoji777]
KAROLA 27.06 - badania[emoji777]
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika
NATI 28.07 - wizyta u ginekologa

Nati oj , przykro mi ... To kiedy następna wypada ?
Dziś wolne czy w pracy ?

Co tam dziewczyny słychać , opuszczacie nas ?...
Ciezarowki [emoji39]

Bum, ja jestem i czytam w wolnej chwili... Upuscilam krwi i jutro wyniki.

Nati, przykro... Najgorzej jak cykl daje nadzieję A potem kicha.

Artemida, a może mały resecik? Jakiś przyjemny wieczór z mezulem przy lampce wina?

Chodzę z zamkniętymi oczami. Nie spałam w nocy. Jak nie temp to znowu brzuch mi dokuczal. Jak nic poppludniowa drzemka dzis obowiazkowo.

A Jugus chyba robi sobie przerwę od forum. Mam nadzieję ze wszystko ok i wróci ty już niedługo z jakimiś pozytywnymi informacjami.

Bum- od dziś dwa tygodnie wolnego ale mam nadzieje że będzie trzy tygodnie , następna @ powinna być 24.07 oby nie , jutro rano idę po jakieś wspomagacze zobaczę co mi przepisze

Karola- najgorsze to jest to czekanie czy się udało czy nie , dziś już trochę chłodniej wiec może lepiej Ci się będzie spało

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Karola ja też opuscilam krew, zrobiłam bete i kurcze żałuje , ze zrobiłam bo wiem jak będzie...
Dziś mam 10-11dpo wiec powinno być beta 100%.
Boje się [emoji16]

Kruczyca , Oleczka , Julia , Lusia [emoji9]

Edit:Nati a tego 28.07 gdzie idziesz?

Ostatnia edycja:
Nati a to ty , ty źle pisalas [emoji12]
Już lipcem zylas haha [emoji16]

NATI 28.06 - wizyta u ginekologa

reklama
Ja juz po rozmowie z polozna. Jutro o 13.30 mam wizyte w szpitalu. Mam dostac tabletki na wywolanie poronienia. Jesli sie nie oczysci calkowicie macica do zabieg.
Przynajmniej tak wyglada standardowa procedura ale lekrza moze zalecic od razu zabieg. Jutro sie dowiem.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry