reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

CZERWIEC:
13.06: Xbum - monitoring
14.06: Kruczyca - podglądanie dzieciątka
20.06: Paraplu - wizyta u położnej
21.06: Tęczowa - wizyta u Sachy
22.06: Julia - podglądanie dzieciątka

LIPIEC:
1.07: Karola - podglądanie dzieciątka

reklama
Cześć dziewczyny,

xbum:
jak nocka? Dzisiaj masz monit i rodzinnego? Czujesz się lepiej trochę?

anula: ja mam ostatnio smaka na małosolne :) Musze kupić ogórki i zrobić swoje, bo te kupne jakieś drogie. No macie 3 dni wolnego :) Niech sie tylko twój chłop nie rozłoży.

karola: czyli wszystko zaliczone? Gratuluję :) Teraz możesz uprawiać błogie lenistwo :D

Hej dziewczyny ...

Noc taka sobie , budziłam się albo z bólem albo kichaniem , więc się nie wyspalam....

Rodzinny już zaliczony , dostałam jakaś maść , witaminy , bo i ten duomox mam brać bo gardło mega nadodatek czerwone , szyje owijac a dzisiaj 27stopni [emoji46]
Dużo odpoczywać i pić .

a jeszcze ten monit na 17:30 cieekawe co to będzie a tak mi się nie chce jechać ...

Bum zdrówka ! sama jestem ciekawa twoich jaj :)

Jugo no m rano 37,9 - gotowa byłam księdza wzywać bo juz schodził jedną nogą :)
a kiedy ty masz termin @?

Karola weekend aktywnie naukowo to teraz odpoczywaj ...

No i pojechał - nie płakałam choć ledwo się powstrzymalam ale prosił żebym mu " wstydu nie zrobiła " :) ...dziwnie tak kiedy człowiek wie ze 2,5 dnia laby bo w środę 12:30 wracają

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

xbum: o to szybko załatwiłaś rodzinnego. No i dobrze, teraz tylko zdrowiej :) Nie dziwię ci się, że nie chce ci się iść na monit :/ Może jak drzemkę podłapiesz w trakcie dnia to trochę lepiej się poczujesz.

anula: hahahaha uwielbiam te teksty o tym, żeby wstydu nie robić :D:D:D A ja nie wiem na kiedy mam liczyć, że @ przyjdzie. Jedno jest pewne - mam 27 dc. A cykl może być 30 - 35 dniowy, więc wychodzi jakoś między 17.06 - 22.06 czyli jeszcze czasu dużo. Uuu to cię chłop nastraszył :|

Anula u mnie jaja na bank stracone , no ale obejrzymy co to będzie [emoji16]

Jugo ja bym mogła ciągle spać , mniej boli jak spie , no ale nie mogę bo mała lata , ale drzemke zalicze jak pójdzie spać [emoji6]

Witam sie i ja. Snilo mi się że ciacha kupuje 50 zł na nie wydalam a nawet do domu nie donioslam bo się obudzilam :(
Bum zdrowka i kciuki za monitoring
Anula no 37.9 to już na umarciu facet...
Karola to teraz odpoczynek bo malenswo będzie geniusz jakiś :D

7u223e3k88z714o0.png

Kruczyca, no geniusz po mamusi[emoji12] Zresztą mój M twierdzi ze to ja będę odrabiać zadania z dzieckiem bo on raczej humanista a ja typowy scislowiec. Matematyka, chemia, fizyka to moja działka bedzie[emoji12]

Bum, naprawdę trzeba mieć pecha żeby złapać takie chorobsko A na zewnątrz lampa.. Zdrowiej nam szybciutko, a może ovu się przesunie na tyle ze jeszcze zdazycie.

Anula, wygląda na to ze dziecko twardsze niż mama. Jak przyjdzie co do czego to i tak się tęskni. Z drugiej strony patrz jakiego masz już w domu małego mezczyzne[emoji1]

Jugo, cokolwiek się stanie to i tak bedziie dobrze. Masz już jakieś konkretne plany co do hsg?

Tak mi sie przypomniało, że ostatnio miałam taki głupi sen. Śniło mi sie ze urodziłam, długo przed terminem ale co się potem wydarzyło to juz nie pamiętam.

reklama
A wogole tak na marginesie to pusto tu się zrobiło ..
Proszę się meldowac ....

Kruczyca,Julia,Tynka,Paraplu,Karola,Oleczka,Nati,Jugo ,Nessi,Tęczowa,Lusia ???????????????

Ciężarowce chyba nie odmowicie ?!

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Hej musze sie oswoic z wynikami okazalo sie ze mam zespol androgeny plus nietolerancja glukozy niedoczynosc tarczycy i niedomoge lutealna. Dzis mam diabetologa czeka mnie dieta i leki. Plakalam caly weekend. Przez to zamieszanie przegapilam owulacje. W czwartek mam zbadac progesteron. Za duzo tego musze dojsc do siebie. Czeka mnie dluga droga nawet iui nie jest pewne

Do góry