Masakrycznie nie moglam usnac bola mnie rece od wenflonu i kloc masakra
reklama
Lekarz polozyl mnie na badania w szpitalu mamy miec inseminacje w lipcuWitajcie, luska i kruczyca
Kruczyca, gratuluję ciąży!
luska, co badasz? Na jakim etapie aktualnie jesteś?
Teraz lepiej zjadlam troche obiadu mielismy ryz z sosem i duszonym mieskiem i surowka z kapusty wiec jest juz troche lepiejHej ludek[emoji14]obys szybko zobaczyła || )
Xbumx faajny kombinezon[emoji14]
Kruczyca ją wiem że oni też sobie poradzą tylko ludzie niektórzy są tak zawistni i tyle jadu w sobie mają ze szok
Lusia mnie dopiero czeka glukoza ale w pierwszej ciąży wypilam i poszłam do domu spać[emoji14]a ogólnie jak się czujesz?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro mam dosc badan na dzis rece mnie juz bolaJa właśnie na przerwie w pracy pije kawkę :-)
Nessi- miłej pracy , a czemu nie chcesz tam zostać ? Ale ten twój delikatny
Oleczka- u mnie narazie słońce ale pewnie twój deszcz przyjdzie do nas
Luska- a kiedy wychodzisz ?
Ludek- witaj !!!
Bum- fajny kombinezon
A ja dziś nie gotuje mam dzień dziecka hehe
Spadam miłego popołudnia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Maz juz byl kumpela ma wpasc mama popoludniu wiec sama nie bedeCześć dziewczyny,
nati: ranny ptaszku To kciuki za brak korków, żebyś zdążyła na przedstawienie
nessi: a może jednak boss zaproponuje ci przedłużenie Niewiele osób angażuje się w to co robi, a jeśli ktoś to zauważy to wiesz - szanse są Hahahah po co atakował poduszką, sam się prosił
kruczyca: również miłego A co do bólu krzyża to ponoć w ciąży może boleć wszystko, więc tak, to może być objaw
oleczka: też jestem zdania, że każdy ma prawo do szczęścia Niewidome osoby są przecież ludźmi tylko mają trochę trudniej w niektórych sprawach. Czytałam, że kiedy jest wyłączony wzrok to inne zmysły się wyostrzają, więc tak na prawdę takie osoby mogą doświadczać świat intensywniej niż ludzie ze sprawnymi oczami Na pewno miło się jej zrobiło, że ktoś stanął po jej stronie. Zwłaszcza, że nawet rodzina jej nie wspiera :/ Brawo
xbum: ja sobie kupiłam ostatnio kolorowanki[emoji14]Takie dla dorosłych, relaksacyjne. Fajna sprawa Ładnie ci w tym kombinezonie
luska: uuu to jak glukozę masz za sobą to już z górki Trzymaj się tam. A kiedy odwiedziny kogoś ?
ludek: witam nową koleżankę Pewnie, że tak...w kupie raźniej A jesteś na jakiś lekach? Wspomagasz się czymś? Monitoringi?
karola: hej Narobiłaś mi smaku na koktajl Do piątku szybko zleci Teraz to wszędzie duszno :/ Nawet jak klimatyzacja jest to nie wyrabia i duchota straszna. Ja to z 1,5l butelką wody chodzę
U mnie ciepło od rana, duszno. Dobrze, że czasem jakiś wiaterek powieje, bo inaczej byłoby ciężko.
Duzo ich mialam juz jestem po rece mam pokluteluska, trzymam kciuki za udaną inseminacje w lipcu! Żebyś w końcu miała maluszka w brzuszku
Aż tak dużo badań trzeba zrobić?
Jugosława
Fanka BB :)
oleczka: o kurde :/ Mam nadzieję, że uda się wyjaśnić ze stacją pomyłkę i żadnej kary wam nie naliczą. No chyba, że kara dla pierdoły - kasjerki i tyle.
kruczyca: niestety kręgosłup lubi się odzywać po urazach :/ Może podpytaj jakiegoś rehabilitanta o ćwiczenia?
ludek: badanie nasienia to dobry pomysł Ja bez leków mam kłopot z owulacją, więc się wspomagam clo. No i też dupka biorę w 2 fazie.
luska: a to kłują cię dodatkowo mimo, że masz wenflon? A nie m.in. po to wenflon jest, żeby nie musieli za każdym razem robić wkłucia :/
kruczyca: niestety kręgosłup lubi się odzywać po urazach :/ Może podpytaj jakiegoś rehabilitanta o ćwiczenia?
ludek: badanie nasienia to dobry pomysł Ja bez leków mam kłopot z owulacją, więc się wspomagam clo. No i też dupka biorę w 2 fazie.
luska: a to kłują cię dodatkowo mimo, że masz wenflon? A nie m.in. po to wenflon jest, żeby nie musieli za każdym razem robić wkłucia :/
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
Karola- uuu to jak już podgladniesz maleństwo i usłyszysz to wczuć fotkę
Kruczyca- idź spaceruj spać będziesz w dzień
Oleczka- może uczulenie
, ale akcja idź porozmawiaj z kasjerka bo niby czemu masz płacić karę
Jugo- u nas tez duszno ciekawe czy coś przyjdzie
Ja już w domku tak wiec zdążę na przedstawienie , teraz idę na kawkę , a mój @ to po 3 dobach się kończy ostatnio mam krótkie @ i pewnie tez dlatego szybko mam ow
Kruczyca- idź spaceruj spać będziesz w dzień
Oleczka- może uczulenie
, ale akcja idź porozmawiaj z kasjerka bo niby czemu masz płacić karę
Jugo- u nas tez duszno ciekawe czy coś przyjdzie
Ja już w domku tak wiec zdążę na przedstawienie , teraz idę na kawkę , a mój @ to po 3 dobach się kończy ostatnio mam krótkie @ i pewnie tez dlatego szybko mam ow
reklama
Paraplu
Fanka BB :)
Hejo
Dopiero wstalam!!![emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Chyba wczorajszy dlugi i ciezki dzien mnie wykonczyl glowa boli ehh co za los. Prace sobie musialam przesunac przez to bo nie dalam szosiaj rady :/
Zabieram sie teraz za nadrabianie Waszych wypocin
Dopiero wstalam!!![emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Chyba wczorajszy dlugi i ciezki dzien mnie wykonczyl glowa boli ehh co za los. Prace sobie musialam przesunac przez to bo nie dalam szosiaj rady :/
Zabieram sie teraz za nadrabianie Waszych wypocin