reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hej ludek[emoji14]obys szybko zobaczyła || :))

Xbumx faajny kombinezon[emoji14]

Kruczyca ją wiem że oni też sobie poradzą :) tylko ludzie niektórzy są tak zawistni i tyle jadu w sobie mają ze szok

Lusia mnie dopiero czeka glukoza ale w pierwszej ciąży wypilam i poszłam do domu spać[emoji14]a ogólnie jak się czujesz?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz lepiej zjadlam troche obiadu mielismy ryz z sosem i duszonym mieskiem i surowka z kapusty wiec jest juz troche lepiej

Ja właśnie na przerwie w pracy pije kawkę :-)
Nessi- miłej pracy , a czemu nie chcesz tam zostać ? Ale ten twój delikatny :)
Oleczka- u mnie narazie słońce ale pewnie twój deszcz przyjdzie do nas
Luska- a kiedy wychodzisz ?
Ludek- witaj !!!
Bum- fajny kombinezon :)

A ja dziś nie gotuje mam dzień dziecka hehe

Spadam miłego popołudnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro mam dosc badan na dzis rece mnie juz bola

luska, trzymam kciuki za udaną inseminacje w lipcu! Żebyś w końcu miała maluszka w brzuszku :happy:

Aż tak dużo badań trzeba zrobić?

Cześć dziewczyny,

nati: ranny ptaszku :) To kciuki za brak korków, żebyś zdążyła na przedstawienie :)

nessi: a może jednak boss zaproponuje ci przedłużenie :) Niewiele osób angażuje się w to co robi, a jeśli ktoś to zauważy to wiesz - szanse są :) Hahahah po co atakował poduszką, sam się prosił :D

kruczyca: również miłego ;) A co do bólu krzyża to ponoć w ciąży może boleć wszystko, więc tak, to może być objaw :D

oleczka: też jestem zdania, że każdy ma prawo do szczęścia :) Niewidome osoby są przecież ludźmi tylko mają trochę trudniej w niektórych sprawach. Czytałam, że kiedy jest wyłączony wzrok to inne zmysły się wyostrzają, więc tak na prawdę takie osoby mogą doświadczać świat intensywniej niż ludzie ze sprawnymi oczami :) Na pewno miło się jej zrobiło, że ktoś stanął po jej stronie. Zwłaszcza, że nawet rodzina jej nie wspiera :/ Brawo :)

xbum: ja sobie kupiłam ostatnio kolorowanki[emoji14]Takie dla dorosłych, relaksacyjne. Fajna sprawa :) Ładnie ci w tym kombinezonie :D

luska: uuu to jak glukozę masz za sobą to już z górki :) Trzymaj się tam. A kiedy odwiedziny kogoś ?

ludek: witam nową koleżankę :) Pewnie, że tak...w kupie raźniej :D A jesteś na jakiś lekach? Wspomagasz się czymś? Monitoringi?

karola: hej :) Narobiłaś mi smaku na koktajl :D Do piątku szybko zleci :) Teraz to wszędzie duszno :/ Nawet jak klimatyzacja jest to nie wyrabia i duchota straszna. Ja to z 1,5l butelką wody chodzę :)

U mnie ciepło od rana, duszno. Dobrze, że czasem jakiś wiaterek powieje, bo inaczej byłoby ciężko.
Maz juz byl kumpela ma wpasc mama popoludniu wiec sama nie bede

oleczka: o kurde :/ Mam nadzieję, że uda się wyjaśnić ze stacją pomyłkę i żadnej kary wam nie naliczą. No chyba, że kara dla pierdoły - kasjerki i tyle.

kruczyca: niestety kręgosłup lubi się odzywać po urazach :/ Może podpytaj jakiegoś rehabilitanta o ćwiczenia?

ludek: badanie nasienia to dobry pomysł :) Ja bez leków mam kłopot z owulacją, więc się wspomagam clo. No i też dupka biorę w 2 fazie.

luska: a to kłują cię dodatkowo mimo, że masz wenflon? A nie m.in. po to wenflon jest, żeby nie musieli za każdym razem robić wkłucia :/

Karola- uuu to jak już podgladniesz maleństwo i usłyszysz to wczuć fotkę :)
Kruczyca- idź spaceruj spać będziesz w dzień :)
Oleczka- może uczulenie
, ale akcja idź porozmawiaj z kasjerka bo niby czemu masz płacić karę
Jugo- u nas tez duszno ciekawe czy coś przyjdzie

Ja już w domku tak wiec zdążę na przedstawienie , teraz idę na kawkę , a mój @ to po 3 dobach się kończy ostatnio mam krótkie @ i pewnie tez dlatego szybko mam ow

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejo

Dopiero wstalam!!![emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Chyba wczorajszy dlugi i ciezki dzien mnie wykonczyl :( glowa boli :( ehh co za los. Prace sobie musialam przesunac przez to bo nie dalam szosiaj rady :/

Zabieram sie teraz za nadrabianie Waszych wypocin ;)

9ewnvfxmgto5niho.png

Do góry