reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kruczyca może tak być , rozluźniają się wiązadła co powoduje ból pleców , krzyża na początku ciąży [emoji4]
Więc może być to taki objaw [emoji6]

reklama
Cześć dziewczyny,

nati: ranny ptaszku :) To kciuki za brak korków, żebyś zdążyła na przedstawienie :)

nessi: a może jednak boss zaproponuje ci przedłużenie :) Niewiele osób angażuje się w to co robi, a jeśli ktoś to zauważy to wiesz - szanse są :) Hahahah po co atakował poduszką, sam się prosił :D

kruczyca: również miłego ;) A co do bólu krzyża to ponoć w ciąży może boleć wszystko, więc tak, to może być objaw :D

oleczka: też jestem zdania, że każdy ma prawo do szczęścia :) Niewidome osoby są przecież ludźmi tylko mają trochę trudniej w niektórych sprawach. Czytałam, że kiedy jest wyłączony wzrok to inne zmysły się wyostrzają, więc tak na prawdę takie osoby mogą doświadczać świat intensywniej niż ludzie ze sprawnymi oczami :) Na pewno miło się jej zrobiło, że ktoś stanął po jej stronie. Zwłaszcza, że nawet rodzina jej nie wspiera :/ Brawo :)

xbum: ja sobie kupiłam ostatnio kolorowanki :p Takie dla dorosłych, relaksacyjne. Fajna sprawa :) Ładnie ci w tym kombinezonie :D

luska: uuu to jak glukozę masz za sobą to już z górki :) Trzymaj się tam. A kiedy odwiedziny kogoś ?

ludek: witam nową koleżankę :) Pewnie, że tak...w kupie raźniej :D A jesteś na jakiś lekach? Wspomagasz się czymś? Monitoringi?

karola: hej :) Narobiłaś mi smaku na koktajl :D Do piątku szybko zleci :) Teraz to wszędzie duszno :/ Nawet jak klimatyzacja jest to nie wyrabia i duchota straszna. Ja to z 1,5l butelką wody chodzę :)

U mnie ciepło od rana, duszno. Dobrze, że czasem jakiś wiaterek powieje, bo inaczej byłoby ciężko.

Jugo nawet w biedronce takie do dorosłych były , ja tam od malej czasem wezme i jej koloruje hihi [emoji16]

Kruczyca , ale to na pewno objaw , odpoczywaj dużo by nie bolalo [emoji6]

Już kupilam sobie Wit C i będę ścierać[emoji14]

Kruczyca możliwe że po truskawkach[emoji14]

Jugo i tu się zgadzam :D

Nati u mnie już ciepło się robi[emoji14]ale jak popada to swirzsze powietrze będzie[emoji14]

Kaarolaa ooh to super to chociaż będę wiedziała ile mniej więcej mój groszek juz ma hahha bo ja mam dopiero 15 wizytę[emoji14]

Ale jaja przyjechała do nas policja że zdjęciami że stacji że K za paliwo nie zapłacił i sie wkurzylam bo pierwszy raz taka akcja i spędzaliśmy na koncie czy było płacone wtedy i było ale za sam soczek więc to kasjerka się walnela i nie nauczyła mu paliwa :/ i jakąś karę chcą mu dowalic za to :/ jak zaraz przyjedzie to może z nim pojade ale chyba popamietja mnie do końca życia[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oleczka co za akcja , przecież to wina tej kasjerki , jeszcze płacone kartą tak na prawdę wbijasz pin i idziesz nosz , oby się to dobrze skończyło !

No właśnie a że żadne z nas nie sprawdziło kwoty to wiesz :/ płacisz i jedziesz przeciez nikt z nas specjalnie nie zapłacił za paliwo i to jeszcze za 50zl śmiech na sali

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem że ok u mnie to norma że boli tylko od tego roku był spokój :D Olcia zachowaj spokoj :) wszystko się wyjaśni :) przecież są wyciągi, kamery, na kasie tez jest. Także nie ma się co denerwować :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jugoslawa, dziękuję za przywitanie. Też ja Ty mam 30 lat i staram się o pierwsze malenstwo :tak:
W sumie niczym się nie wspomagam. Jedyne co to w drugiej połowie cyklu biorę przez 10 dni 1 tabletkę duphastona żeby zapobiegać polipom i żeby lepiej macica się oczyszczala podczas okresu no i przy okazji maluszkowi pomóc jak się zagniezdzi :happy: Nic nie monitoruje. Progesteron mam w normie, ovufriend co cykl wykrywa mi owulacje. Planuję w tym miesiącu zbadać męża:sorry2:
A Ty czymś się wspomagasz czy po prostu miło spedzasz czas z przyszłym tatą? :happy:

Kruczyca, nie panikuj a na odwrót relaks i jeszcze raz relaks :)

Do góry