reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Oleczka i co tam wyjaśnione ?

Kruczyca co porabiasz ? [emoji6]

Lusia a jak szpitalne obiady w miare ?
Bo um je to tragedia jakas jest...

Nati ja bym chciała tak krótkie @, moja wredota trwa 6-7 dni aż..
Udanego przedstawienia [emoji4]

Paraplu ty masz spanie [emoji1]
Co takiego wczoraj robilas ?

U mnie burza masakra raz ciepło , raz burza i tak na zmianę [emoji57]

Kurcze moja mama mnie zaraziła jakimś Tureckim serialem i teraz wyczekuje 17-sta [emoji23]

reklama
Bum przenieslismy wszystkie rzeczy z mieszkania K do mojego bo jego wynajelismy. Bez sensu utrzymywac 2 mieszkania. Wiec wyobraz sobie ile to roboty! Teraz bie mam pojecia grzie upchac u siebie to wszystko. Kartony stoja w kazdym pomieszczeniu i nie wiem jak sie do tego zabrac [emoji23] do tego bylismy na zakupach w Primarku i obkupilismy sie niezle :) a rano jeszcze zaliczylam terapie a to wszystko w trakcie mdlosci ktore daly mi niezle w kosc :/
Wymeczyl mnie wczorajszy dzien.

Ale zakupy w Primarku mega udane. Trampki za 3 euro (2 pary), swetry za 3 euro (3 sztuki), koszulka za 7 euro, okulary z filtrem za 3 euro + twardy futeral na nie za 3 euro, koszulka za 7 euro (2 sztuki), spodnie z gumka za 8 euro (3 pary kupilam :) ) legginsy za 3,50 :)
Do tego K kupil sobie kilka par spodni i kilka koszul :)

9ewnvfxmgto5niho.png

Bum juz sie nie mieszcze w swoje spodnie i mnie cisna bardzo jak siadam dlatego musialam kupic kilka z gumka a przy okazji kupilam pare innych rzeczy [emoji16] jak dostane wyplate to pojade jeszcze raz po wiecej luznych koszulek na lato.
O i fajne kombinezony sa za pare euro. Przewiewne i idealne na upaly :)

9ewnvfxmgto5niho.png

Oleczka i co tam wyjaśnione ?

Kruczyca co porabiasz ? [emoji6]

Lusia a jak szpitalne obiady w miare ?
Bo um je to tragedia jakas jest...

Nati ja bym chciała tak krótkie @, moja wredota trwa 6-7 dni aż..
Udanego przedstawienia [emoji4]

Paraplu ty masz spanie [emoji1]
Co takiego wczoraj robilas ?

U mnie burza masakra raz ciepło , raz burza i tak na zmianę [emoji57]

Kurcze moja mama mnie zaraziła jakimś Tureckim serialem i teraz wyczekuje 17-sta [emoji23]

A lenie się bo coś dziś mocniej brzuch i miednica pobolewa. Nie jakoś niepokojąco ale nie mam nic ważnego do roboty więc korzystam póki K nie ma chociaż zaraz wraca z jazd.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem:-)

Paraplu, wow ale się obkupilas. Ja powoli szukam kiecki na wesela. Mamy trzy na tapecie a ja stwierdziłam ze kupię taka do której zmieszcze się za każdym razem mimo rosnącego brzucha..

Luska, biedna ty. Mój dziadek jak był ostatnio w szpitalu to był tak pokluty ze nie miał już wolnego miejsca na nowe wklucia. Nawet na zewn stronie dłoni miał dziury po iglach.

No nie mogę spamiętać co która napisała. Taka skleroza. Miał być na obiad sos słodko kwaśny A był boloński bo mi sie pomyliło A zorientowałam się dopiero jak go wlałam do woka.. A koktajlu też nie bylo bo ostatecznie zachciało mi sie biszkoptu z truskawkami i galaretką. Nosi mnie cały dzień. Dziś bym góry przenosila:-)

Karola dawah foty kiecek :)

Moj tatko mial wklucie centralne to wszystkie leki mu nim podawali a do pobierania lekow mial wenflon na rece.
Takze na szczescie nie kluli go ciagle. A krew mu co chwile pobierali aby sprawdzac parametry.

8tc [emoji7]

reklama
Do góry