reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Kruczyca z młodej to taki wiosenny [emoji4]

Ja to muszę mojego chłopa namówić na jakiś wypad nad wodę w weekend.. [emoji16]

Ja właśnie na przerwie w pracy pije kawkę :-)
Nessi- miłej pracy , a czemu nie chcesz tam zostać ? Ale ten twój delikatny :)
Oleczka- u mnie narazie słońce ale pewnie twój deszcz przyjdzie do nas
Luska- a kiedy wychodzisz ?
Ludek- witaj !!!
Bum- fajny kombinezon :)

A ja dziś nie gotuje mam dzień dziecka hehe

Spadam miłego popołudnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Xbumx tak mogła iść ale ja blisko mieszkałam i powoli musiałam iść[emoji14]a na obiad mamm łazanki

Dziewczyny słuchajcie na języku na samym końcu mam takie krostki czerwone nie bolą ani nic co to może być ? :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej:-)

Witaj ludek:-)

Ja dziś dzień zaczynam od gradobicia, a konkretnie mam humor burzowy i pewnie w końcu ktoś dziś oberwie ode mnie. Pogoda za oknem też bardziej w Stone burzy zachodzi. Pojechałam na zakupy i kupiłam nasze krajowe truskawki za 7,50 zł. Zrobię sobie zaraz koktajl z lodami:-D Jeszcze o mało nie zaliczyłam odlotu w aptece. Było dużo ludzi i duszno. Pani za okienkiem też się nie spieszyla i jeszcze chwila A bym odleciała. Na szczęście wytrzymałam.

Smigam jakiś obiad ogarnąć. W planach pierś z kurczaka w sosie słodko kwaśnym z ryżem.
No i najważniejsze. Nie mogę się już piątku doczekać. W końcu zobacze malenstwo:-)

Kruczyca haha , chociaż troszkę się rozerwiesz ze znajmomymi , pogadacie , posmiejecie się [emoji6]

Oleczka no to fajnie się miałas ja 5 min od poradni i musiałam siedzieć na niewygodnym krześle [emoji16]
Mi mama zawsze mówiła , ze ktoś mnie obgaduje jak miałam takie krostki [emoji16]

Karola nooo dzień dobry ! [emoji4]
No do piątku już nie daleko , szybko zleci [emoji6]
Dobrze, że nie zemdlalas i skończyło się ok [emoji3]
Smacznego koktajlu [emoji511]

reklama
Oleczka może jadlas coś kwasnego albo ostrego, ja tak czasem mam po truskawkach :)
Karola obu do piątku :) czekam razem z Tobą :)
Bum haha oby bo ja cały dzień ziewam i najchętniej bym przespala.
U mnie od wczoraj z pogodą lepiej bo jest chlodniej i pochmurno, coś tam nawet zawieje chłodem więc teraz mogę stwierdzić że to mulenie i dziwne uczucie w oczach jak po wypiciu kilku piwek to nie od upału ;) myślicie że ból krzyża to też może być objaw? No od dnia przed terminem @ mnie boli z przerwami, już dwa razy myslam że przestanie a tu dalej... Nic mi nie strzelilo nie podnosilam nic a boli, najbardziej jak siedzę.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry