reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
xbum: no to jutro powinno być widać jakieś pęcherzyki, które mają szanse na wzrost. Nie bój żaby :) Pierwszy monit to tylko orientacja czy coś się święci i jak wyglądają jajniki itd. Najlepiej jak co najmniej 3 wizyty są, bo wtedy można zobaczyć jak to wygląda i jak jajka się zachowują.

Jugo przy moich nieregularnyc cyklach to chyba nawet i więcej będzie...
Wiesz myślę , czy u niego nie zostać prywatnie żeby mi jak coś potem zalecił lub coś [emoji4]
No ostatnio miałam w 27dc ten 18mm dopiero , więc boje sie ze mi niepekaja...

xbum: mi na wyrównanie cykli pomógł duphaston, tylko brany po ewentualnej owulacji. Różnie lekarze podchodzą do regulacji cykli. Najważniejsze, żeby było wiadomo jak sprawa wygląda a potem można coś kombinować. Bo tak w ciemno to wiadomo jak to wychodzi.

Jugo no ja bralam ta luteine , nie wiem bede chodzić do tego prywatnie , powiem mu w poniedziałek wszystko po kolei i obejrzymy co powie...
Może od następnego cyklu coś pomoże [emoji4]

reklama
xbum: ale ty jakoś dziwnie brałaś lutkę, bo brałaś od 10 dc? Dobrze pamiętam? Najważniejsze, że będziesz chodziła na te monity. Nie ma co się na razie martwić, bo nie wiadomo czy jest o co :) Trzymam kciuki za owocną wizytę :)

Do góry