reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Wow jakie newsy :) Gratuluję dziewczynki i trzymam kciuki !!!
Tynka :(
Luxia :(

Ja powoli się wykruszam bo czasu na pisanie mało... zawsze coś innego jest do zrobienia ... a jak już jest chwila wolna to znajomi wpadają albo zalegam na łóżku - urlop potrzebny od zaraz :)

NIE WIEM KIEDY SIĘ TERAZ ODEZWĘ ALE TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSTKIE!!!!!!

U mnie się znów super pogoda robi , trzeba dziś zaliczyć spacer jak nic [emoji4]

Dzuewczynki jak się czujecie? [emoji6]

Bum u mnie też pięknie. Wieczorem się strasznie czulam brzuch bolał. Teraz o wiele mniej ciągnie po lewej stronie. Coś leciutko muli ale nie wiem czy to nie przez ciepło. Trochę stresik bo idę o 11 na drugą bete.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo :)
Nessi wpadaj chociaz czasem :)

Bum u mnie okej :) mam przy lozku wafle ryzowe haha i sobie wcinam jak zacznie mnie ssac w zoladku :)
Do tego moj psiak byl dzisiaj w nocy wyjatkowo przytulasny wiec korzystalam z tej rzadkiej okazji :)

Haha no i ciagle zachwycam sie moimi piersiami [emoji16] tylko pierony bola tak, ze schodzac po schodach musze je sobie przytrzymywac rekami. I ogolnie mam wrazenie, ze mam w nich zakwasy jakbym intensywnie cwiczyla miesnie piersiowe . Dziwne uczucie .

Ahhh dojrzewam powoli do wstania z lozka :)

9ewnvfxmgto5niho.png

reklama
Hejo,

u mnie poranek deszczowy i sądziłam, że znowu przesiedzimy cały dzień w domu, ale na szczęście wychodzi słonko. Może coś jeszcze będzie z tego dnia :)

Dzisiaj leniwy poranek, bo oprócz zrobionego prania to jeszcze zalegam w łóżeczku ;)

Do góry