reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry dziewczyny,

eve: kciuki za betę!

kamila: powodzenia u lekarza. Chociaż na tym etapie to pewnie jedynie pogrubione endometrium.

julia: teraz gorąco to siedzenie w krzakach w pełni zrozumiałe :D Przynajmniej cień tam masz i chłodek ;)

paraplu: hhihi fajna aplikacja :) Jak tam pęcherz?

xbum: jak nocka?

kruczyca: jak tam? Wyspałaś się?

nessi: powodzenia w pracy. Mam nadzieję, że z młodym to nic poważnego i szybko się ułoży :)

tynka: ja długo próbowałam zrozumieć dlaczego można mieć jakieś "ale" jeśli chodzi o lui czy in vitro. Mi się wydaje, że mężczyźni mocno emocjonalnie do tego podchodzą. Że facet, to musi sam i tak dalej...wstydzą się tego, że potrzebna jest pomoc...Musisz go wspierać, bo z tego co mówisz to nie jest z nim dobrze pod tym względem. On musi sobie w głowie ułożyć, że to nic strasznego...Na zapalenie oskrzeli jest antybiotyk, a na kłopoty z płodnością lui :) Wiem, że łatwiej mówić, ale powinien zrozumieć w końcu. Przecież się kochacie i chcecie mieć dziecko, więc powinno się tu rozjaśnić. &&&&&&&

Szkoda, że lux opuściła wątek.
Ja jestem zdania, że trzeba się umieć dogadać, a nie chcieć za wszelką cenę przeforsować swoje zdanie. Mamy wolność słowa, ale to nie polega na tym, żeby kogoś przekonywać do czegoś. Na tym polegają relacje z ludźmi, że mamy różne zdania na różne tematy, ale to nie oznacza, że nie szanujemy kogoś i będzie wytykany palcami, bo robi coś inaczej...Bez jaj, dorosłymi ludźmi jesteśmy. Zawsze wspierałyśmy lux w tym co robiła a tu takie buty...No cóż każdy podejmuje własne decyzje i pozostaje się z nimi pogodzić.
Poza tym stwierdzenie, że nie ma co ciężarna pisać na wątku dla staraczek jest trochę przykre i chyba miało nas to zaboleć skoro jeszcze nie jesteśmy w ciąży...Mnie przynajmniej zabolało.

reklama
Jugo no można powiedzieć że się wyspałam :)
Zrobilam dla Was ten test ;) na teście od Bum nic nie widać więc nawet zdj nie robiłam. Ale zrobilam od razu pinka który zazwyczaj był dla mnie szczesliwszy ;) nie wiem czy coś będzie widać ale wysyłam. U mnie jest bladzizna ale widoczna bez wysilania się pod słońce itp ;)
1464157920-1d1mld.jpeg
1464157928-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Kruczyca czekamy :D

Jugus zgadzam się z Tobą w 100%. Tylko wyrażając swoje zdanie nie powinniśmy innym robić przykrości no ale cóż ... przyszłam do Was nie świadoma ciąży ale czemu miałbym rezygnować z pisania tutaj wspieram Was i zresztą jest tu tak swojsko :D

Jak się dzisiaj czujecie kobitki? Mnie te blecy dalej bolą a wczoraj jak się położyła i wstalam to aż mi się oczy zeszklily nie mogłam się ruszyc ale jak przyłożyła rękę do brzucha to babel zaczal swirowac :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha Oleczka czarownica :D no ja na tych zdj w aplikacji ledwo co widzę :D ale na żywo jest spoko bladzioch. Jest cokolwiek więc pójdę na bete i akurat jak coś wyjdzie to w piątek pójdę i dzwonie od razu do lekarza na następny tydzień

Haha wszystkie tu czarujecie ;) tak swoją drogą czy nikt nie jest tak inteligentny i jeszcze nie wymyślił testów z krwi na bete jak na cukier? Przecież by to miało wzięcie lepsze niż glukometr. Ja np od razu bym kupiła.. Bo te sikance nigdy mi nie wychodziły i tylko się denerwuje na nie a tak pyk paluszek kilka kropel na pasku do urzadzonka za chwile wyskakuje ile bety jest i dziękuję a nie jakieś kreseczki blade, ciemne, udane nie udane... Przeciez to można czegoś dostać jak się domyślać czy to jest blady bladzioch czy ciemny oszukaniec ;)

Kruczyca gratuluję! Będzie dobrze:-)

Czarownice proszę mi wywrozyc ciążę. Proszę, proszę, proszę

Chce mi się płakać...nad sobą....

Ostatnia edycja:
reklama
Haha wszystkie tu czarujecie ;) tak swoją drogą czy nikt nie jest tak inteligentny i jeszcze nie wymyślił testów z krwi na bete jak na cukier? Przecież by to miało wzięcie lepsze niż glukometr. Ja np od razu bym kupiła.. Bo te sikance nigdy mi nie wychodziły i tylko się denerwuje na nie a tak pyk paluszek kilka kropel na pasku do urzadzonka za chwile wyskakuje ile bety jest i dziękuję a nie jakieś kreseczki blade, ciemne, udane nie udane... Przeciez to można czegoś dostać jak się domyślać czy to jest blady bladzioch czy ciemny oszukaniec ;)

Kruczyca, jest kreska jak nic! Trzymam kciuki, aby ciemniała! &&&
Pod Twoimi słowami podpisuję się obiema łapkami! :D

Do góry