reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

a mnie głowa pęka .. aż mnie na wymioty targa .... shiy

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Chyba przez pogodę ....wczoraj upał 28 stopni a dziś deszcz i licha pogoda ....

Ja na zmiane pogody tez tak reaguje u mnie nadal cieplo ale wysokie temperatury mnie wykanczaja . Nie wiem jak pomoc ja jedynie tabletkami sie ratowalam bo nie mialam pojecia co innego moze mi pomoc ;/

Ja na zmiane pogody tez tak reaguje u mnie nadal cieplo ale wysokie temperatury mnie wykanczaja . Nie wiem jak pomoc ja jedynie tabletkami sie ratowalam bo nie mialam pojecia co innego moze mi pomoc ;/
no juz wzięłam tabsa bo inaczej wykrkuje :)

Nati a tak jakos siedze i czekam co to dalej bedzie...

Kruszyca mega gratulacje i zaciskam kciuki&&&&&
Czy to mozliwe ze na styczen bedziesz miala termin?;)

Anula wspolczuje bolu:/

Jugo tak krzaki teraz jak najbardziej sa na czasie[emoji4]

tynka: chciałaś czary to proszę: czary mary, hokus pokus, będzie dobrze w końcu i niedługo będziesz niańczyła swojego bobasa w kojcu :D

nati: szybkiego i bezbolesnego szczepienia dla córci :) Nie ma @ jest nadzieja :D Nasze motto :D

miciurka: wzrost temperatury to bardzo dobry znak :D &&&&&&

kruczyca: będzie dobrze! :)

anula: współczuję bólu głowy :/ Ja to już chyba wolę jak boli wszystko inne niż głowa. A no i nie znoszę bólu zęba, taaak. Bólowi głowy i zęba mówimy nie :/

reklama
tynka: chciałaś czary to proszę: czary mary, hokus pokus, będzie dobrze w końcu i niedługo będziesz niańczyła swojego bobasa w kojcu :D

nati: szybkiego i bezbolesnego szczepienia dla córci :) Nie ma @ jest nadzieja :D Nasze motto :D

miciurka: wzrost temperatury to bardzo dobry znak :D &&&&&&

kruczyca: będzie dobrze! :)

anula: współczuję bólu głowy :/ Ja to już chyba wolę jak boli wszystko inne niż głowa. A no i nie znoszę bólu zęba, taaak. Bólowi głowy i zęba mówimy nie :/
Wole głowę jak zęba :) a wiesz co jest jeszcze najgorsze i idzie w parze z zębem ? ból ucha [emoji53]

Do góry