Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wspolczuje bolu glowy ja miewam podobnie ale na szzcescie dawno nie bolala.a mnie głowa pęka .. aż mnie na wymioty targa .... shiy
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Chyba przez pogodę ....wczoraj upał 28 stopni a dziś deszcz i licha pogoda ....wspolczuje bolu glowy ja miewam podobnie ale na szzcescie dawno nie bolala.
Moze to z pogody? Aaalboa mnie głowa pęka .. aż mnie na wymioty targa .... shiy
Ja na zmiane pogody tez tak reaguje u mnie nadal cieplo ale wysokie temperatury mnie wykanczaja . Nie wiem jak pomoc ja jedynie tabletkami sie ratowalam bo nie mialam pojecia co innego moze mi pomoc ;/Chyba przez pogodę ....wczoraj upał 28 stopni a dziś deszcz i licha pogoda ....
no juz wzięłam tabsa bo inaczej wykrkujeJa na zmiane pogody tez tak reaguje u mnie nadal cieplo ale wysokie temperatury mnie wykanczaja . Nie wiem jak pomoc ja jedynie tabletkami sie ratowalam bo nie mialam pojecia co innego moze mi pomoc ;/
Wole głowę jak zębatynka: chciałaś czary to proszę: czary mary, hokus pokus, będzie dobrze w końcu i niedługo będziesz niańczyła swojego bobasa w kojcu
nati: szybkiego i bezbolesnego szczepienia dla córciNie ma @ jest nadzieja
Nasze motto
miciurka: wzrost temperatury to bardzo dobry znak&&&&&&
kruczyca: będzie dobrze!
anula: współczuję bólu głowy :/ Ja to już chyba wolę jak boli wszystko inne niż głowa. A no i nie znoszę bólu zęba, taaak. Bólowi głowy i zęba mówimy nie :/