reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wpadłam tylko napisać, że żyję - z młodym mamy trochę problemów, więc muszę pewne sprawy wyprostować zanim wakacje się zaczną. Dzisiaj wtorek - dzień mojego dogorywania - tak też będzie jutro w pracy. Ale potem czwartek i piątek wolny to liczę, że uda mi się ponownie wbić w rytm pisania :) Zdrówka i pomyślnych testów ! :)

reklama
Tynka- moje plany to tv , mąż i łóżko :-), dzieciaki to syn 5 , córka 7 , ale ten twój głupek :-) nie ważne jak będzie poczęte , ważne ze będzie kochane przez niego !!!!
Paraplu- zgadzam się faceci są strasznie wrażliwi jeżeli chodzi o męskość
Nessi- oby problemy odeszły jak najszybciej
Kruczyca -&&&& za test jutro
Miłych snów dziewczyny

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lux no szkoda , ale też bez przesady się tak ciągle o bele co obrażać , jesteśmy dorosłe a nie przedszkolaki..

Do jutra laseczki ja mała dopiero ululalam, jeszcze mi gumki przyniosla i musialam jej warkoczki porobic i polezec ze mna pod kolderka chciała ...

Kruczyca kciukasy za test ! [emoji8]

O matko ile tu wypisane - nie dam rady nadrobić hehe..

Nati - biedny syncio oby szybko się zagoilo!

Bum - wow o niczym takim w zupkach nie słyszał am ale tysiak piechotą nie chodzi :D

Tynka - wybacz ze się za śmieje (hahaha) ale oryginalna ta opowieść o bliskim spotkaniu z bocianem hihi ;) takich rzeczy jeszcze nie słyszałam ;)

Ps. Przecież nikt nie musi wiedzieć że podchodzicie do inseminacji, nie mówcie po prostu może lepiej będzie mężowi

Kruczyca - udanego testowanka :)

Oleczka - babcie są najlepsze jeśli chodzi o kolejki i wyklocanie się o swoje , miałam. Podobna akcje w aptece a już brzuch mi było widać i jedna tak biegła do okienka w aptece ze o mało się nie wywrocila o swoje własne stopki ;) .

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Jak tu nie uwielbiac tej apki :)

Tydzien temu
1464128951-czrvw3.jpeg

A po polnocy takie info :D
1464129020-r2h5w0.jpeg

Witam dziewczyny

Kamila a wizyte masz zwiazana z ciaza?
To wiesz ze czasem moze niebyc widac?
Ale zaciskam kciuki

Evee no nic nie widze, ale racja beta wszystko wyjasni[emoji4]

Tynka M potrzebuje chyba czsu z oswijeniem sie...
Wczoraj byla u mnie przujaciolka dla ktorej in vitro to jedyna szansa na dziecko!
Bardzo zaciskam za nia kciuki.
Za Was rowniez.

A ja siedze w krzakach , czytam Was na bierzaco ale weny na pisanie brak[emoji53]

Milego dnia kochane[emoji4]

reklama
Do góry