reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Oleczka w skrócie ta inseminacja polega na tym że przychodzisz do kliniki na umówiony termin jak najbliżej owulacji. Facet oddaje nasienie które oni przygotowują żeby było jak najlepszej jakości, dodają różne odżywki żeby plemniki dłużej żyły i były szybsze i przez cieniutkie cennik podają to nasienie do jamy macicy A czasami nawet do jajowodu. W przypadku słabego nasienia czy np wrogiego śluzu u kobiety to bardzo podnosi szansę na ciążę.

Co do tych babć to oglądam takie akcje na codzień. Albo wyścigi do wolnego miejsca w autobusie. A jak stoi ciężarna to udają że nie widzą. A podobno to młodzież jest niewychowana...

reklama
Lusia znam to niestety....jak zobaczyłam te 4 mln plemników z czego 96% z wadami to mi się słabo zrobiło...teraz już inaczej na to patrzę ale i tak mam chwilę zwątpienia ale ja iui traktuje jak szansę! A mój mąż się wstydzi że będzie nam to potrzebne...nie wiem jak zmienić jego pogląd. Też się postaram do tego na chłodno podchodzić ale czuję że będzie ciężko...

U was poprawa mega. Jak ja bym chciała takie dobre wieści w lipcu usłyszeć.

Tynka o dobra byłaś :D takie uroki dzieciństwa
Bum no jak rano była to fakt byłaś zbyt łaskawa :D a właśnie zonki jak mówicie do rodziców męża?

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Mama K nie zyje a nie-tescia jeszcze nie mialam okazji poznac [emoji23]

Kruczyca a nie uważasz że słowo tesciowa to ma taki wredny wydźwięk he he? Może mi się tak wydaje przez te wszystkie żarty o tesciowych :-)
Ano ma ale te kawaly nie wziely sie znikad :) moja mama mowi, ze tesciowa dala jej popalic.

Tynka wszyscy się już przyzwyczaili do mojego charakterku i do tego że umiem dogryzc więc tesciowa jest pieszczota dla jej uszu :D wchodzę do nich i z progu "tesciowo, Twoja najstarsza córka przyszla na kawę" :D rozbiore się, pokrece i kawka czeka :D ale rodzina K mnie uwielbia także mogę sobie żartować :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha niezla jestes :D ja to straszny alien jestem, mi do szczescia wystarczy K i moja czesc rodziny :D

Jugo jesteś nasza skarbnicą wiedzy:-) ja to w temacie niepłodności raczkuje...w sumie to mam nadzieję że jakoś bardzo nie będę się musiała w to zagłębiac i na inseminacji moja droga do macierzyństwa się zakończy.
Też jutro idę po zupki. Ja tego nie cierpię ale męża będę karmić. Raz w tygodniu pozwolę mu zjeść. Ten mój mądrala ostatnio zamiast ugotować sobie makaron do zupy wolał iść do sklepu kupić zupki chińską i z niej wyciągnął ten makaron i zalal dopiero zupą. Teraz będzie miał zapas ha ha

Kruczyca ha ha ha ha ale agentka jesteś:-) nic dziwnego że cię tam uwielbiają. Super poczucie humoru:-)

Evee biedna:-( mleka z masłem sobie zrób na noc. Na gardło super jest. Mnie pomaga zawsze. I porządnie się wyspij
Tynka no nie moge z tego Twojego meza [emoji23] przeagent [emoji23]

To może i ja zrobię zapasy zupki !!!!!
Oleczka- lez i odpocznij
Evee- może to tylko katarek na słoneczko
Wyniki u mojego to 384 miliony , żywotność 76%, ale już ruch postępowy poniżej normy u niego to na 93 sztuki badanych jest 22% a powinno być powyżej 32% ... i plemników prawidłowych 1%

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To może i ja zrobię zapasy zupki !!!!!
Oleczka- lez i odpocznij
Evee- może to tylko katarek na słoneczko
Wyniki u mojego to 384 miliony , żywotność 76%, ale już ruch postępowy poniżej normy u niego to na 93 sztuki badanych jest 22% a powinno być powyżej 32% ... i plemników prawidłowych 1%

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Raczej nie... Gil zielony i kaszel. :(

Lusia znam to niestety....jak zobaczyłam te 4 mln plemników z czego 96% z wadami to mi się słabo zrobiło...teraz już inaczej na to patrzę ale i tak mam chwilę zwątpienia ale ja iui traktuje jak szansę! A mój mąż się wstydzi że będzie nam to potrzebne...nie wiem jak zmienić jego pogląd. Też się postaram do tego na chłodno podchodzić ale czuję że będzie ciężko...

U was poprawa mega. Jak ja bym chciała takie dobre wieści w lipcu usłyszeć.
Rozmawiaj z nim moj tez mowil ze jest do niczego duzo rozmawialismy i doszlismy do wniosku ze co ma byc to bedzie jak sie nie uda to kupimy sobie bigla i persa i bedziemy mieli swoja rodzinke

Dziewczyny pilna pomoc mi potrzebna. Bylam siusiu i czyje, ze mnie znow atakuje zapalenie cewki moczowej i pilnie potrzebuje rady co moge wziac. Wczesniej sie nie patyczkowalam i bralam od razu furagine ale teraz wole brac leki tylko w razie koniecznosci. Wiem, ze woda z cytryna, zurawina, malo slodkiego i duzo kwasnego jesc. Wiecie co moge jeszcze wziac?

reklama
Do góry