reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nati ja jak byłam mała to ciągle coś mi się działo. A to mogę poparzylam o termoforw nocy a to spadłam że schodów! Szybko dojdzie do siebie twój synek zobaczysz. A jaka mam historie jeszcze. Jak byłam mała to poszłam z siostrą na spacer na łąkę z 300 metrów za domem. Wzielysmy psy i w drogę. A na łące był bocian. Psiaki go dorwaly i zlamaly mu skrzydło. Ja i siostra wpadlysmy na genialny pomysł żeby zabrać go do domu. Moja siostra go podniosła ja go chciałam pogłaskać a ten wredny mnie dziobnal w czoło! Krew mi się lała po twarzy ja w ryk siostra w ryk i pędem do domu. Do dziś mam blizne...

Kruczyca pochwal się jutro testem:-)

Bum ale jaja! Super! Obyś wygrała tego tysiaka!

Kruczyca przestan [emoji16]
Siedziała rano to starczy , jeszcze ani razu do niej mamo nie powiedziałam [emoji23]

Tynka no jajca by były [emoji16]

Ostatnia edycja:
Bum ja do swojej mówię ale nie powiem żeby mi to łatwo przez gardło przechodziło ha ha ha. I to nie dlatego ze jej nie lubię tylko mamę to ja mam jedną...

Mój biedny mąż jest w pracy i zamula a ja go muszę pocieszać. Oby była poprawa tych wyników w lipcu bo mi się chłop całkiem załamie.

Lusia jak twój mąż radzi sobie z tym że macie problemy z płodnością? Jak on w ogóle podchodzi do inseminacji? Mój jest załamany :-/ twierdzi że jest do niczego bo nie może "normalnie" dziecka zrobić. Boi się że ktoś się będzie z niego śmiał że ma dziecko z inseminacji:-( żadne argumenty do niego nie docierają

Tynka o dobra byłaś :D takie uroki dzieciństwa
Bum no jak rano była to fakt byłaś zbyt łaskawa :D a właśnie zonki jak mówicie do rodziców męża?

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca ja mówię mamo i tato ale jednak najczęściej tak bezosobowo się zwracam. A co do dzieciństwa to naprawdę miałam z siostrą akcje niezłe :-) uroki wychowywania się na wsi:-) z sentymentem będę do tego wracać wspomnieniami.

Kruczyca a nie uważasz że słowo tesciowa to ma taki wredny wydźwięk he he? Może mi się tak wydaje przez te wszystkie żarty o tesciowych :-)

reklama
Tynka- ale wredny bocian , ja tez dużo na wsi dzieciństwa spędziłam super wspomnienia
Bum- życzę wygranej
Ja na początku do teściowej mówiłam w trzeciej osobie teraz mowię bardziej babcia zdąża mi się powiedzieć mamo, a do teścia mowię dziadek :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry