reklama
Oleczkaa920
Fanka BB :)
Xbumx ją rozumiem różni są lekarze ale lekarz może być do bani na NFZ jak i prywatnie dlatego nigdy nie wrzucamy wszystkich do jednego worka ) w ciąży z Zu lekarz na NFZ człowiek do rany przyluz na prawdę opiekował się mną ale nie chcę mi się jeździć do niego a tutaj mamm bliżej prywatnie no ale z drugiej strony na NFZ lekarz nie potrafił odróżnić torbiel od ciąży także są ludzie i ludzie prywatnie to jest ten plus że co wizytę mam usg no mogłabym wymienić zalety i wady na NFZ jak i prywatnie bo prywatnie nie dość że płacę to jeszcze ma fochy do mnie no duży by gadac bo to temat rzeka tak samo jak gusta są gusta i guściki i o nich się nie dyskutuje ahh dajcie mi cień cien i wielki basek i będę jak orka z majorki
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kruczyca
Ja od pewnego czasu chodzę prywatnie do lekarzy. Tyle co do rodzinnego na nfz i jak się da to skierowania mi przepisuje na badania na nfz. U mnie do w miarę dobrego gina w tym roku się nie dostanę na nfz bo nie ma miejsc (zastanawiam się kto się zapisuje do gina na pół roku później no ale nie wnikam ) nie spotkałam jeszcze a byłam u niejednego żeby naprawdę zajął się pacjentka tak jak trzeba. Pewnie ze są super lekarze na nfz i co do tego nie mam wątpliwości, jeśli na takiego trafie to będę mu wierna póki co jestem wierna prywatnemu a ze pracuje i w szpitalu i przyszpitalnej przychodni czasem uda mu się badania przemycic na fundusz. Tak mam i z innymi lekarzami. A no i na nfz chodzę do ortopedy ale to dlatego że to znajomy i jeśli się coś dzieje to nie czekam 4mc tylko wciska mnie gdzie może lub przyjmie po godzinach.
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
anula88
MAMY SIEBIE :0)
a bo mi tu wskoczylas kiedy tworzyłam i nie widziałam [emoji16]...
moja wizyta w piątek .... a czuje się dobrze,spać bym mogła isc ale co tam ,szkoda mi dnia trochę .... i chyba stopy mi puchna ale to od upału myślę bo chyba zawsze tak mam ha ha .... a tak to git .... obiad zaraz idę tworzyć są truskawki,jest arbuz - będzie impreza
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Oleczka no racja , ja tam z małą chodziłam tak i tak , potrzebowałam tak na prawdę L4 bo z nfz nie chciała mi dać a prywatnie bez problemu , ale badania a dawaj na nfz a co tam nawet ten prywatnie mi kazał tak robić [emoji4]
No i po tym moim wczesniejszym poronieniu balam sie o fasolke a ta z nfz mi ze co będzie to będzie nie chciala mi zadnego podtrzymania dać , a znów prywatnie od razu ...
Ale zauwazylam , ze to akurat prawda jak będzie miała ciąża być to będzie do końca bez nawet podtrzymania , tylle jest dziewczyn również na podtrzymaniu lekami a jakie sytuacje się dzieja [emoji57]
Też chce basen ojaa a moj P do pracy wybyl [emoji14]
Pokaz brzucha widac juz cos ?
No i po tym moim wczesniejszym poronieniu balam sie o fasolke a ta z nfz mi ze co będzie to będzie nie chciala mi zadnego podtrzymania dać , a znów prywatnie od razu ...
Ale zauwazylam , ze to akurat prawda jak będzie miała ciąża być to będzie do końca bez nawet podtrzymania , tylle jest dziewczyn również na podtrzymaniu lekami a jakie sytuacje się dzieja [emoji57]
Też chce basen ojaa a moj P do pracy wybyl [emoji14]
Pokaz brzucha widac juz cos ?
Anula jeszcze 4 dni szybko zleca ooo tak truskawki i aarbuz u ciebie najlepsze w tej chwili [emoji6]
No ja tego na nfz tez mi się wydaje mam super , tak na prawdę nie umie sie do niego zrazić bo uratowal mi jakby nie patrząc małą , no ale szkoda mi bardzo ze mnie tak o zostawil ostatnio z tym wszystkim ...
Mam nadzieję , ze jutro to już JUTRO się czegoś dowiem [emoji4]
No ja tego na nfz tez mi się wydaje mam super , tak na prawdę nie umie sie do niego zrazić bo uratowal mi jakby nie patrząc małą , no ale szkoda mi bardzo ze mnie tak o zostawil ostatnio z tym wszystkim ...
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Jak arbuz to ja będę wyglądała niedługo przy takim przerobie paszy [emoji23]Anula jeszcze 4 dni szybko zleca ooo tak truskawki i aarbuz u ciebie najlepsze w tej chwili [emoji6]
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Lux kurde no ale troche pojechalas po tych osobach ktore chodze na NFZ ze dla Ciebie jest cenne dziecko i dlatego chodzisz prywatnie...tak jakby te ktore sa na NFZ tak jakby mniej ...
Jugo ma racje przekrecasz...
Wogole wydaje mi sie ze Ty myslisz cos innego ale to jak to opisujesz to wychodzi co innego:/
Luska kurde , mam nadzieje ze w klinice Wam pomoga!!
Jugo kochana ja wlasnie dzis zaczelam urlop
Anulka witaj kochana[emoji4]
Jugo ma racje przekrecasz...
Wogole wydaje mi sie ze Ty myslisz cos innego ale to jak to opisujesz to wychodzi co innego:/
Luska kurde , mam nadzieje ze w klinice Wam pomoga!!
Jugo kochana ja wlasnie dzis zaczelam urlop
Anulka witaj kochana[emoji4]
Oleczkaa920
Kruczyca tak masz rację do nie których lekarzy na NFZ trzeba czekać miesiącami więc w takiej sytuacji też woole iac prywatnie )
Anula mmm arbuz taki soczysty słodkie zjadlabym
Xbumx tak sobie widać naładuje tell to zrobię
Anula mmm arbuz taki soczysty słodkie zjadlabym
Xbumx tak sobie widać naładuje tell to zrobię
reklama
Kruczyca
Oj już dajcie spokój. Ja Lux rozumiem. Pewnie gdyby znalazła zaufanego lekarza na nfz to by tam chodziła jeśli byłoby miejsce. Nie znalazła więc chodzi sobie prywatnie kiedy chce ile chce i na ile ja stać. Nie powiedziała nic o tym że jak ktoś chodzi na nfz to oszczędza na dziecku tylko ze dla niej nie jest ważna cena jeśli chodzi o bezpieczeństwo ciazy bo jeśli coś się będzie działo to i ten na nfz i prywatnie zapłaci że mu kapcie pospadaja. Hamujmy emocje wszystkie po kolei... Pewnie ze nie każdego stać na chodzenie tylko prywatnie i tez nie ma w tym nic dziwnego. Najważniejsze żeby ufać swojemu lekarzowi że zrobi wszystko bysmy my i nasze dzieci były bezpieczne. A jeśli by to wymagalo chodzenia prywatnie to tak na prawdę każda z nas wydrapala by pieniądze spod ziemi żeby tylko zapewnić bezpieczeństwo i spokoj naszym dzieciom. Lux na ta możliwość i wydatek się przygotowywala "z premedytacją" po prostu i brawo dla niej. Wyluzujcie laski...