reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
oleczka: oj tak! Wysyp tych kocyków i wzorów tyle, że nie wiadomo na co się zdecydować. Ja ostatnio to widziałam bodziaki za 240 zł :D Szkoda takich zakładać :D

luska: u mnie też gorąco. Jak się czujesz?

Oleczka ale zobacz jak napisalam argumenty dlaczego nie chodze na nfz to juz zero komentarzy...tak jak wczesniej napisalam, nie ma co ciezarnej na watku dla staraczek pisac...wiec znikam

lux: już nie mogę czytać tego - nikt cię nie atakuje, że chodzić prywatnie do ginekologa. Każdy sam podejmuje taką decyzję. Wydaje mi się, że przeniosłaś złość z innego wątku czy sytuacji.

reklama
Lux aha to ty możesz swoje wyrazić a my już swojego nie ? A po co mam na twoje argumenty odpisywać jak ta dyskusja sensu nie ma :) ją chodziłam na NFZ i prywatnie mam inne zdanie od twojego wybacz bo nie zapytalam mogę mieć inne niż twoje ? Paranoja i nie wiem o co się obrazasz wrrr bez sens

Jugo haha w ramkę takie body tylko :D mi ogólnie szkoda kasy na mega drogie ciuchy dla dzieci bo po pierwsze nie szanują i szybko wyrastają :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry