reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

lux: nie wiem skąd ci przyszło do głowy, że cię atakuję...Mnie to nie interesuje czy ktoś chodzi prywatnie czy na nfz, czy karmi piersią czy mm, czy ma cesarkę czy rodzi naturalnie, czy posyła dziecko do żłobka czy ma nianie...to jest osobisty wybór każdego z nas. Wiem, że ludzie mają problem z akceptacją rzeczy, które są inne niż te które sami wybrali, ale ja do nich nie należę.

reklama
lux: nie wiem skąd ci przyszło do głowy, że cię atakuję...Mnie to nie interesuje czy ktoś chodzi prywatnie czy na nfz, czy karmi piersią czy mm, czy ma cesarkę czy rodzi naturalnie, czy posyła dziecko do żłobka czy ma nianie...to jest osobisty wybór każdego z nas. Wiem, że ludzie mają problem z akceptacją rzeczy, które są inne niż te które sami wybrali, ale ja do nich nie należę.
nie chodzi mi o osoby z forum, tylko z otoczenia
mi chodzi po prostu o to, ze nie ufam lekarzom na nfz, zwlaszcza tym w moim miescie i juz, wole zabulic kase i isc prywatnie i juz

lux: według mnie trochę się zagalopowałaś w tym co napisałaś a teraz odwracasz kota ogonem, ale mniejsza o to :) Każdy ma prawo do swojego dnia.

nie chodzi mi o osoby z forum, tylko z otoczenia
mi chodzi po prostu o to, ze nie ufam lekarzom na nfz, zwlaszcza tym w moim miescie i juz, wole zabulic kase i isc prywatnie i juz
Mi się wydaje, że podejście, że lekarz na NFZ to zło, też nie jest do końca dobre. U mnie w mieście jest babka, która przyjmuje na NFZ i jest super! Wiadomo, można też do niej iść prywatnie, ale ja tam na nadmiar kasy nie narzekam... ;)

lux: według mnie trochę się zagalopowałaś w tym co napisałaś a teraz odwracasz kota ogonem, ale mniejsza o to :)
ja na poczatku juz napislam dlaczego chodze prywatnie, bo mam chu.jowych lekarzy na nfz! przyklad ciaza mojej bratowej, boli brzuch odp lekarza musi bolec-okazalo sie, ze sa bakterie w moczu i to grozne, wyszly zylaki-odp lekarza musza wyjsc to ciaza-okazalo sie, ze musi brac zastrzyki juz do konca ciazy, bo moze dojsc do zakrzepow..i nikt mnie nie przekona zeby isc na nfz

A na oczyszczenie atmosfery kocyk:

kocyk-sweet-dreams1.jpg

Spodobał mi się :D

Załączniki

• kocyk-sweet-dreams1.jpg
    kocyk-sweet-dreams1.jpg
    463,8 KB · Wyświetleń: 212
Hej ja już w pracy:-)

Lux no niestety trochę się wykosztujesz na badania przez całą ciążę. Ja też nie chciałam robić hormonów na kasę chorych i zapłaciłam za wszystko z 300 zl:-/

Kamila test wygląda już super. Beta na pewno koło 200 jest. Do środy moment zleci. Tylko żebyś się nie martwila jak nic nie zobaczysz bo to jeszcze bardzo wcześnie!

Lusia śniło mi się dziś ze jesteś w ciąży!

Evee szkoda ech. Ale spoko dzidzius wie kiedy przyjść najmniej spodziewanym :-)

Miciurka ha ha ha ale sobie za to wycieczkę urzadziliscie chociaz:-) kurcze a u mnie wczoraj cały dzień było przepięknie. Wieczorem byliśmy z mężem nad rzeką.

Nessi ja to wypoczeta nie jestem niestety. Kurde wczoraj znowu zrobiłam skalpel i ja ledwo chodzę. Wszystko mnie boli...w nocy spać nie mogłam tak mnie zakwasy męczyły! Dziś dzień wolnego a jutro i pojutrze znowu ćwiczenia.
Hej tynka zrobilam test jedna kreska wiec czekam na @

Lux zgadzam się z Jugo w tym co napisała :) ale dalszą dyskusja o to sensu nie ma :D

Jugo piękny ją ogólnie uwielbiam niebieski kolor :D ale kocykiem muslinowe jakie piękne wzory mają :D ale czasami powariowali z cenami oglądałem ostatnio ciuszki to rampers 150zl hah materiał jak materiał ale cena kosmos

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry