reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witam sie :)
Luxi bardzo dobrze że od razu poszłaś prywatnie. Ja też tak będę robić.
Tynka na zakwasy najlepsze... Ćwiczenia niestety :)
Eveee trzymam kciuki :)
Miciur-ka ja tez mam pecha do pogody nie Przejmuj się :D
Jugo?? Znów zaginelas w akcji? :*

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
jakos tak mam sumienie spokojne..dzwonilam ukrocic tesciowa, mowie ty sie tam nie rozgaduje za bardzo o mojej ciazy bo chcemy sami powiedziec Tomkowi chrzestnej o ciazy a wiem,ze Baska dzwoni do cb i buzia na klodke
chcemy do nich tam jechac i niespodzianke im zrobic, zwlaszcza, ze synowa Tomka chrzestnej ma byc chrzestna naszego dziecka :)

reklama
nie mialam, zawsze byla w normie a w styczniu nagle podskoczyla na 3, potem w marcu spadla na 2,52 i z tym wynikiem zaszlam, na poczatku ciazy wzroslo do 2,94 i biore leki
Aha aha, pytam bo ja z tarczyca mam takie "ukryte" problemy, w sensie raz jest gorzej raz lepiej, a zawsze jak mam od lekarza skierowanie na badanie to jest super a jak sama się spr. To zawsze wyjdzie gorzej. :/. lekarz twierdzi ze wszytsko ok, endo za to powiedział ze mam się sprawdzać ale oczywiście jak poszłam prywatnie...

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Aha aha, pytam bo ja z tarczyca mam takie "ukryte" problemy, w sensie raz jest gorzej raz lepiej, a zawsze jak mam od lekarza skierowanie na badanie to jest super a jak sama się spr. To zawsze wyjdzie gorzej. :/. lekarz twierdzi ze wszytsko ok, endo za to powiedział ze mam się sprawdzać ale oczywiście jak poszłam prywatnie...

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
no ja se tak co 6 tygodni kontrolowalam i jak widac wynik 2,52 w zajsciu nie przeszkodzil, z tym, ze tak jak mowie ja na hasimoto nie choruje

Hej,

kruczyca: jak miło, że pytasz :) Jestem, tylko zalatana jestem od rana...

tynka: na zakwasy polecam ćwiczenia rozciągające. No i ważne jest odpowiednie nawodnienie i posiłki przed i po treningiem. Sama nie przykładałam do tego uwagi, ale jak poczytałam o tym i stosuję to widzę różnicę :D Chociaż teraz mam przerwę od regularnego ćwiczenia...powinnam do tego wrócić :)

lux: no to trochę kaski poszło, ale przynajmniej spokojna głowa, że masz zrobione i nie trzeba chodzić i prosić o skierowania :/

Skusiłam się na krajowe truskawki...cena powala, ale ten smak! Mniaaaaaaaaaaaaaaaaaam! Już się nie mogę doczekać sezonu truskawkowego :D

Jugo pyszne są , też jakoś tak nie przepadam za tymi ale super słodkie były [emoji16]
Najlepiej ta cena u nas wielki 5 zł a ndrobnym maczkiem za pół kg [emoji13]

Ja sie owinelam , i wiecie nawet uda wyczytalam ze dobre na celulit jest! Bo brzuch mam taki jak byk jak na razie aale mega jak to P stwierdził gladki [emoji13]

Wiec zabieram sie za sprzatanko [emoji4]

reklama
Hej,

kruczyca: jak miło, że pytasz :) Jestem, tylko zalatana jestem od rana...

tynka: na zakwasy polecam ćwiczenia rozciągające. No i ważne jest odpowiednie nawodnienie i posiłki przed i po treningiem. Sama nie przykładałam do tego uwagi, ale jak poczytałam o tym i stosuję to widzę różnicę :D Chociaż teraz mam przerwę od regularnego ćwiczenia...powinnam do tego wrócić :)

lux: no to trochę kaski poszło, ale przynajmniej spokojna głowa, że masz zrobione i nie trzeba chodzić i prosić o skierowania :/

Skusiłam się na krajowe truskawki...cena powala, ale ten smak! Mniaaaaaaaaaaaaaaaaaam! Już się nie mogę doczekać sezonu truskawkowego :D
oj tak, jak pomysle o tym staniu w kolejkach i proszeniu sie i skierowania to wolalam zaplacic

Do góry