reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witam sie :)
Luxi bardzo dobrze że od razu poszłaś prywatnie. Ja też tak będę robić.
Tynka na zakwasy najlepsze... Ćwiczenia niestety :)
Eveee trzymam kciuki :)
Miciur-ka ja tez mam pecha do pogody nie Przejmuj się :D
Jugo?? Znów zaginelas w akcji? :*

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
jakos tak mam sumienie spokojne..dzwonilam ukrocic tesciowa, mowie ty sie tam nie rozgaduje za bardzo o mojej ciazy bo chcemy sami powiedziec Tomkowi chrzestnej o ciazy a wiem,ze Baska dzwoni do cb i buzia na klodke
chcemy do nich tam jechac i niespodzianke im zrobic, zwlaszcza, ze synowa Tomka chrzestnej ma byc chrzestna naszego dziecka :)

reklama
nie mialam, zawsze byla w normie a w styczniu nagle podskoczyla na 3, potem w marcu spadla na 2,52 i z tym wynikiem zaszlam, na poczatku ciazy wzroslo do 2,94 i biore leki
Aha aha, pytam bo ja z tarczyca mam takie "ukryte" problemy, w sensie raz jest gorzej raz lepiej, a zawsze jak mam od lekarza skierowanie na badanie to jest super a jak sama się spr. To zawsze wyjdzie gorzej. :/. lekarz twierdzi ze wszytsko ok, endo za to powiedział ze mam się sprawdzać ale oczywiście jak poszłam prywatnie...

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Aha aha, pytam bo ja z tarczyca mam takie "ukryte" problemy, w sensie raz jest gorzej raz lepiej, a zawsze jak mam od lekarza skierowanie na badanie to jest super a jak sama się spr. To zawsze wyjdzie gorzej. :/. lekarz twierdzi ze wszytsko ok, endo za to powiedział ze mam się sprawdzać ale oczywiście jak poszłam prywatnie...

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
no ja se tak co 6 tygodni kontrolowalam i jak widac wynik 2,52 w zajsciu nie przeszkodzil, z tym, ze tak jak mowie ja na hasimoto nie choruje

Hej,

kruczyca: jak miło, że pytasz :) Jestem, tylko zalatana jestem od rana...

tynka: na zakwasy polecam ćwiczenia rozciągające. No i ważne jest odpowiednie nawodnienie i posiłki przed i po treningiem. Sama nie przykładałam do tego uwagi, ale jak poczytałam o tym i stosuję to widzę różnicę :D Chociaż teraz mam przerwę od regularnego ćwiczenia...powinnam do tego wrócić :)

lux: no to trochę kaski poszło, ale przynajmniej spokojna głowa, że masz zrobione i nie trzeba chodzić i prosić o skierowania :/

Skusiłam się na krajowe truskawki...cena powala, ale ten smak! Mniaaaaaaaaaaaaaaaaaam! Już się nie mogę doczekać sezonu truskawkowego :D

Jugo pyszne są , też jakoś tak nie przepadam za tymi ale super słodkie były [emoji16]
Najlepiej ta cena u nas wielki 5 zł a ndrobnym maczkiem za pół kg [emoji13]

Ja sie owinelam , i wiecie nawet uda wyczytalam ze dobre na celulit jest! Bo brzuch mam taki jak byk jak na razie aale mega jak to P stwierdził gladki [emoji13]

Wiec zabieram sie za sprzatanko [emoji4]

reklama
Hej,

kruczyca: jak miło, że pytasz :) Jestem, tylko zalatana jestem od rana...

tynka: na zakwasy polecam ćwiczenia rozciągające. No i ważne jest odpowiednie nawodnienie i posiłki przed i po treningiem. Sama nie przykładałam do tego uwagi, ale jak poczytałam o tym i stosuję to widzę różnicę :D Chociaż teraz mam przerwę od regularnego ćwiczenia...powinnam do tego wrócić :)

lux: no to trochę kaski poszło, ale przynajmniej spokojna głowa, że masz zrobione i nie trzeba chodzić i prosić o skierowania :/

Skusiłam się na krajowe truskawki...cena powala, ale ten smak! Mniaaaaaaaaaaaaaaaaaam! Już się nie mogę doczekać sezonu truskawkowego :D
oj tak, jak pomysle o tym staniu w kolejkach i proszeniu sie i skierowania to wolalam zaplacic

Do góry