anula88
MAMY SIEBIE :0)
Będzie będzie .. juz jest mega
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie będzie .. juz jest mega
Ojj z tą pogodą to tak jest. My też kręciliśmy się wokół miasta, bo baliśmy, że nas deszcz złapie, gdy gdzieś dalej odjedziemy..Hej dziewczyny , narobiłyście ochotę na grilla , spakowałam wszytsko itp. Pojechaliśmy nad jezioro, godzinę jazdy w jedna stronę - dojechaliśmy to luneło po 3 min. Hahha. Wróciliśmy z nadzieją zrobienia grilla gdzieś w naszych stronach a przyjechaliśmy do nas i u nas lało także wszędzie dobrze gdzie nas nie ma hahah. Tylko było ładnie jak siedzieliśmy w aucie i byliśmy w drodze hahh. Także miło. Ostatecznie się wkurzyłam I wszytsko na patelni w domu zrobiłam. Trudno jak kiedyś pogoda do nas dojdzie fo może się na grilka załapiemy
Kamila - robiłaś betę kilka razy , wszytsko ok przerasta nie martw się. Myśl pozytywnie bierz witaminki. Zaraz środa będzie to może usg cie uspokoi.
Wybaczcie tak na szybko bo małego usypiam haha.
Lux - jakie badania robiłaś ?
Evee- zazdroszczę wycieczki na rowerze wieki nie jeździłam . Prawie jesteśmy na tym samym etapie cyklu u mnie jak spadnie jutro i pojutrze to tez juz pozamiatane...., może na wakacjach się zrelaksujesz i coś wyjdzie nieświadomienie łam się
Bum '- ja się biorę za ćwiczenia ale coś zabrać się nie mogę haha. Mam kilka płyt i książkę chodakowskiej , mam taki plan żeby sobie wrotki kupić i może się rozkręce. To zacznę robić I inne rzeczy. Narazie to się czuje jak babcia 60 lat hah ..
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Hej ja już w pracy:-)
Lux no niestety trochę się wykosztujesz na badania przez całą ciążę. Ja też nie chciałam robić hormonów na kasę chorych i zapłaciłam za wszystko z 300 zl:-/
Kamila test wygląda już super. Beta na pewno koło 200 jest. Do środy moment zleci. Tylko żebyś się nie martwila jak nic nie zobaczysz bo to jeszcze bardzo wcześnie!
Lusia śniło mi się dziś ze jesteś w ciąży!
Evee szkoda ech. Ale spoko dzidzius wie kiedy przyjść najmniej spodziewanym :-)
Miciurka ha ha ha ale sobie za to wycieczkę urzadziliscie chociaz:-) kurcze a u mnie wczoraj cały dzień było przepięknie. Wieczorem byliśmy z mężem nad rzeką.
Nessi ja to wypoczeta nie jestem niestety. Kurde wczoraj znowu zrobiłam skalpel i ja ledwo chodzę. Wszystko mnie boli...w nocy spać nie mogłam tak mnie zakwasy męczyły! Dziś dzień wolnego a jutro i pojutrze znowu ćwiczenia.
Ja dlatego chodziłam do dwóch ginów jak byłam w ciąży z Lilą, jeden prywatnie, a drugi państwowo, żeby wyniki robić na NFZ...hej laski, oj tak wypoczelam wczoraj a placz bratanicy mnie usypial hihi, dzis niunia w lepszym humorku i usmiechy z rana poslylala
jakie badania robilam, hm ten pakiet co ginka zlecila, min hiv, toxo, antyciala, morfo, mocz, tsh i inne cuda, ponad 320 zl poszlo
u nas lekarze na nfz tragedia wiec od samego poczatku wole prywatnie chodzic i nie zaluje bo lekarka fantastycznaHej!
Piękna, słoneczna pogoda, aż chce się żyć!Jeszcze 3 dni w pracy i urlop.
Już zamówiłam bilety do Mundomar i Aqualandii w Benidorm. Lili oszaleje!![]()
Ojj z tą pogodą to tak jest. My też kręciliśmy się wokół miasta, bo baliśmy, że nas deszcz złapie, gdy gdzieś dalej odjedziemy..
Hm... U mnie dzisiaj 30dc, tempka podskoczyła 36,83...
Tynka, tempka podskoczyła... Zobaczymy...
Trzymam kciuki za ćwiczenia! Ja mam totalnego lenia!
Ja dlatego chodziłam do dwóch ginów jak byłam w ciąży z Lilą, jeden prywatnie, a drugi państwowo, żeby wyniki robić na NFZ...![]()
Hmm, dlatego też chodziłam do dwóch...u nas lekarze na nfz tragedia wiec od samego poczatku wole prywatnie chodzic i nie zaluje bo lekarka fantastyczna
ja poszlam prywatnie bo gdzies jest strach o ciaze bo tamta stracilam i dobrze, ze do niej poszla, bo zaraz sie mna zajela jak nalezy i tarczyca sie zajela i ogolnie, jest rzeczowa i naprawde wole jej zaplacic i miec czyste sumienie,ze zrobilam wszystko by utrzymac ciazeHmm, dlatego też chodziłam do dwóch...Na NFZ się nie nadawał, więc wolałam zapłacić za wizytę i USG, żeby być spokojną. Poza tym ten mój lekarz, do którego chodziłam prywatnie, pracował też w szpitalu, w którym rodziłam. Od tego na NFZ chciałam tylko skierowania na badania.
Aaa no i robił mi tylko USG prenatalne. Ten prywatnie robił mi częściej, bo na początku miałam krwiaka, a później cukrzycę, więc właściwie na każdej wizycie było USG.
Też bym tak zrobiła na Twoim miejscu.ja poszlam prywatnie bo gdzies jest strach o ciaze bo tamta stracilam i dobrze, ze do niej poszla, bo zaraz sie mna zajela jak nalezy i tarczyca sie zajela i ogolnie, jest rzeczowa i naprawde wole jej zaplacic i miec czyste sumienie,ze zrobilam wszystko by utrzymac ciaze