reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Witam się tak pięknie na polu a ja spałam do 10tej ....
a tu na w temacie Chodakowska - przerabiałam zrobiłam skalpel ale trochę po swojemu , bo z niektóre ćwiczenia były nie dla mnie , a teraz mam lenia i nic nie ćwiczę ....chwiejność emocjonalna u mnie to norma ..... co do odchudzania to napewno nie teraz
Nessi- niech już ucieka wredota @ jedna, perypetie sąsiadów :)
Bum- fajne ćwiczenia :) miłego opierdzielania w domku ... rosołek no tak niedziela , mój m robię kaczkę żebym zjadła przed pracą
Kruczyca- wyciąg go na spacer bo tak pięknie i słonecznie dziś
Oleczka- tylko wyłącz telefon zeby Ci nikt nie przeszkadzał
Tynka- na początku z chidakowska jest trudno ale z czasem będzie mniej boleśnie i szybciej :)
Dziewczyny miłego ciepłego dnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie niedzielnie!
Tyłek nie boli! :p Wczoraj jeździliśmy pół dnia na rowerach. U nas w mieście można za darmo wypożyczyć rowery, ale siodełka niezbyt wygodne... :p Przejechaliśmy 15 km. Po południu wyskoczyliśmy jeszcze nad jezioro i zrobiliśmy sobie obiad-grilla. :D

Dzisiaj mam żółty śluz, 28dc, tempka 36,7. Czasem troszkę tylko kuje w podbrzuszu, poza tym nic... Jeśli ma przyjść @ to niech przychodzi, bo nie zamierzam jechać z @ do Hiszpanii.. :(

Bum moja kanalia lubi dzieci ale najbardziej kocha mnie heh ....wiadomo pies to dodatkowy obowiązek ale za to ile radości

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Ojjj jak nam marzy się pies, ale niestety na razie nie możemy wziąć na siebie takiego obowiązku... :(
Mam wynik 60.15

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
No i pięknie przyrasta! Oby tak dalej! :)
tynka: mi się kończy femibion i chyba nie będe kupowała kolejnego opakowania. Inofem, olej z wiesiołka i magnez. Wiecej nie będę brała. Czytałam ostatnio o preparatach typu Inofem i są bardzo obiecujące wyniki, więc szansa jest, że zadziała.

kruczyca: ja mierzyłam takie na milimetrowej podeszwie to miałam wrażenie, że idę boso...każdą nierowność było czuć :/ Wyobraziłam sobie, że większość chodników jest kamienista i nierówna i od zaraz mnie stopy boleć zaczęły :D

oleczka: jakie ładne pastelowe kolory wózków :)
Ja lubię buty Lasocki. Baleriny, mokasyny, sandały czy kozaki. W butach, np. z Deichmanna, które nie są ze skóry naturalnej, zawsze poobcieram sobie stopy, a w Lasockim nigdy.
Jezuuuja starowalam z mala 60kg a koniec 94kg , a mało tylam do 6 miesiąca ostatnie dwa to była megaa tragedia...

Oleczka to trzymam kciuki aby jednak był , fajnie tak parke miec
emoji4.png

Ja ciążę z Lilą zaczynałam z 66 kg i przytyłam tylko 8 kg, ale to dzięki diecie cukrzycowej. W 3 trymestrze zaczęłam chudnąć, przez co wylądowałam w szpitalu. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Po ciąży ważyłam mniej niż przed. ;)
Teraz jednak już nie jest tak kolorowo, bo waga ok 70 kg - masakra. :(

Hej
Bum nie uwierzysz ale zrobiłam skalpel chodakowskiej. Nie do końca co prawda bo tylko 30 min dałam radę ale sukces jest ze w ogóle się wzięłam.

.

Kamila wyluzuj... Stres nikomu nie pomoże. Betaadbie rośnie nie czujesz nic niepokojacego. Maleństwo rośnie w Tobie tak jak należy. Daj mu czas a będziesz prosiła żeby trochę lżej po zebrach kopal :)
Lux i jak wypoczelas?

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry