reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka:-)

Ja od 7.00 w pracy jestem. U mnie też brzydko. Pochmurno bardzo się zrobiło.

Kruczyca a gdzie ta noc muzeów? Nie słyszałam nigdy.

reklama
A ja znów trzecia [emoji12] edit : czwarta Tynka mnie wyprzedzila [emoji4]

Tau mnie pogoda też brzydka a mieliśmy dziś jechać do zoo z mała ale musimy przełożyć noo.

Kruczyca noc muzeow a to w kinie leci [emoji16]

Kruczyca a Ty jak się dziś czujesz ?

Bum u nas tez licho a nawet zimno

Tynka spokojnego dyżuru

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Witam z rana

U mnie też się zepsuło na sam weekend a wczoraj to 25 stopni było - i ukrop juz. A teraz chmury szaro buro i ponuro. Eh

No i z mojego planowania płci chyba nici w tym cyklu bo mnie W. Zbajerował hahha. Także ciekawe co to będzie w tym cyklu .

A czy któraś z was robi moze wykres cyklu ?

Kruczyca- może zatkanie nosa na chwile by pomogło w chrapaniu ;) ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Tynka w całej Polsce dziś w nocy można zwiedzać muzea za darmo. Jest też noc kultury tylko chyba w wakacje i tez za darmo można np do teatru pójść itp u mnie w Lublinie to trzeba czatowac żeby zdążyć z wejsciowkami jak jest gdzieś ilość miejsc ograniczona ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Anula tfu tfu zapowiada się bardzo spokojnie:-)

Bum na w kinie na noce horrorów często chodzilam:-) uwielbiam horrory ale mam już mega zaległości. Kiedyś to na bieżąco z nowościami byłam.

Miciurka ja bardzo bardzo chciałam mieć syna. Jak zaczynałam starania to pisałam na wątku o planowaniu płci. Brałam wszystkie suplementy, z dieta było gorzej ale też się starałam. Minął rok...w ciąży nie jestem i nagle zrobiło mi się wszystko jedno. Modlę się żeby w ogóle zajść w ciążę :-( teraz " dziecko" a nie jego płeć ma dla mnie znaczenie i byłoby cudem... a tobie życzę powodzenia i szybkiego zajścia w ciążę. Bardzo dobrze ze cie mąż zbajerował:-)
Niestety wykresu nie robie:-/

Kruczyca jakbym mieszkała w większym mieście to bym chętnie poszła! Super sprawa to musi być!

Kurcze chyba mi nie przechodzi ta infekcja...ciągle mi "mokro". Już nie boli ale taki dyskomfort czuje:-/

Tynka a ty do 19 ? może podpytaj w pracy coby można na infekcje .... współczuję ...ja nie mam tendencji i chyba nigdy mnie nic nie dopadło ...no może w ciąży z młodym bo wtedy człek podatny i chyba jakieś czopki brałam ale nie pamiętam

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula coś tam kręci się w głowie ale przed śniadaniem jestem pewnie dlatego.
Miciur-ka szybciej bym go udusila niż by przestał chrapać :D wszystko już wyprobowalam... A najlepsze są nocne rozmowy z moim :D
- misiek nie chrap
-no juz przestałem skarbie
odwraca głowę i... CHRRRRRAAAAAPPP
Albo dziś się "przebudzil" tak przed północą i do mnie
- ku..a,ku..a
-co
-oj nie wyspałem się i mi źle
-masz jeszcze 5h snu łajzo
-o... To dzidzie robimy? Odwrócił się do mnie i spi :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak Anula do 19.00. Dzis ma dyżur gin którego nie lubię za bardzo:-/ chyba eska do swojego napisze po prostu. Tantum rosa, clotrimazol i lacibios femina nie pomagają za bardzo:-/

Do góry