reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Skończyłam sprzątać ! okna pomyte tez ! Siła zero .... Brawo Ja [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Xbumx - wiadomo ze wszyscy chcą zdrowe, starając się trzeba chcieć przede wszystkim dziecka - a płeć to sobie można próbować zaplanować jak się nie uda to trudno. Ale.wyszlam z zalozenia ze czemu nie ;) - oj To jest bardziej zaawansowane aniżeli odstęp sam w sobie. I zawiera Jony, ph,dieta, suplementacja, odstęp, fazy księżycowe, i tam takie inne ;). Hahah :) , wpadnij na topic jak zaplanować płeć poczytać co nieco to zobaczysz ;).

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Micurka haha nie dzięki , ja tam chciałabym żeby się szybko udało , płeć mi tam nie potrzebna [emoji6]
Ale życzę ci aby się dziewczynka udała bo ty o dziewczynce tak ?

Anula a moze też tak do mnie ?
Moje okna wołają umyj mnie w końcu ! [emoji16]

Micurka haha nie dzięki , ja tam chciałabym żeby się szybko udało , płeć mi tam nie potrzebna [emoji6]
Ale życzę ci aby się dziewczynka udała bo ty o dziewczynce tak ?

Anula a moze też tak do mnie ?
Moje okna wołają umyj mnie w końcu ! [emoji16]

Spokojnie po kolei ... :) tylko żeby mi wena nie wyparowala ;)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula hahaha spokojnie do mnie możesz nawet za tydzień ino niech mi ktoś je ujmyje [emoji16]
Bo ja tam nie umie a P musze namawiać...

Miciurka no to oby się udało [emoji6]

Quwa mojego P nawiedziło i oglądaja step up 4 na Polsacie hahaha [emoji23]
A ja tam mam forum i szampana ! [emoji485]

reklama
Witam sie wieczorowo. Cały dzień zmarnowany. Musiałam się czymś zatruć no to nie ma innej możliwości... Tylko nie wiem czym bo jadlam to samo c K a jemu nic a on na takie sprawy delikatny... A miałam iść odebrać nowy dowód z paskudnym zdjęciem jak to do dokumentow ;) na pocieszenie fotograf przywiózł nam zdjęcia w koncu. Są piękne! Nawet ja się sobie podobam mimo że nie jestem ani trochę fotogeniczna i na żywo wyglądam o wiele lepiej ;) Wieczorne przytulanki oczywiście były i mnie otrzezwily trochę. Testy dziś z ledwo co widoczna druga kreska także po owu już :) K już śpi ja oglądam Jasia i Małgosie na tvn. K mnie tak kocha że próbował mnie przytulić i w rezultacie dostałam kolanem w leb;) ale przynajmniej nie chrapie i słyszę tv :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry