reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka:-)
Witam nowe staraczki:-) powodzenia!

Lux Torecan bierzesz?

Nessi miłego dnia w pracy:-) ja też czekam na okres, ciekawe kiedy będzie

Jugo ha ha ha masz zupełnie tak samo jak ja z tymi testami. Też sobie na początku wmawiam że mnie oszukał bo ja przecież na bank jestem w ciąży i jakaś nadzieja do samego końca się tli.

Kamila dobrze to wróży:-) Luxi nasza też miała dużo białego śluzu! Poczekaj jeszcze ze trzy, cztery dni i test:-)

Paraplu kochana robiłaś betę? Kiedy wyniki? Patrzyłas może na kiedy masz termin porodu:-)?

A ja dziś zrobiłam golabki z młodej kapusty ha ha. Zapraszam na obiad:-) dumna z siebie jestem:-) piękne są

Ostatnia edycja:
reklama
d37c7bbc90bb3c1f520c412b4c7dba80.jpg

A ja właśnie spełniam swoją zachciewajke. Truskawki + kiwi. Witaminki, witaminki[emoji38][emoji526]

Tynka ja chce gołąbka uwielbiam ! Ja to musze spróbować z włoskiej machnac , jeszcze nie robiłam takich [emoji4]

Kamila u każdej to inaczej ale trzymam kciuki ! [emoji6]

Karola no a jak witaminki teraz najważniejsze ! [emoji520][emoji521][emoji522][emoji524][emoji525]

Karola o rany ale mi smaka narobilas! Kocham truskawki i kiwi! Jeszcze w tym roku truskawek nie jadłam, czekam aż będą z zaufanego źródła :-)

Bum z włoskiej pycha, też lubię bardzo:-)

Biorę ten cyclodynon na te moje piersi i pms ale chyba nie działa jeszcze. Mega mnie bolą. Jak schodze że schodów to muszę je trzymać :-/ w sumie tydzień dopiero mojej kuracji...

Karola bote nasze chłopy to się starają ! [emoji4]
Mi P o 1w nocy na stację po hod doga leciał [emoji16]

Tynka to moze dopiero po jednej kuracji wszystko minie ?
Oby [emoji4]

A ja dziś z P silka po 18 a co tam [emoji123]

Paraplu noo pikna beta :)

witam nowe koleżanki ....

Tynka odgrzewaj ! jadę :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry