Kiedy masz termin?Eh oby. Ale mam wątpliwości...
Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy masz termin?Eh oby. Ale mam wątpliwości...
Dziś mam dopiero 18 DC. W 15 wzięłam ovitrelle. To tak w 26 mogę robić betę.ale dziś jestem mega wściekla. Nawet nie wiem o co. O tak po prostu wszystko mnie denerwuje.Kiedy masz termin?
Hehehe chyba za wcześnie na objawy. Nie jem cukru mam insulinooporosc. Ale ze spaceru skorzystaliśmy.Slabszy dzien sie zdarza kazdemu. Nie chce tu pisac bez sensu ze moze to objaw ciazy bo kiedys tam x lat temu prowadzilam kalendarz w necie i babki mi tam nawet zagniezdzanie widzialy na wykresie. Tak ze zagryz humor czekolada popij to czyms z duza iloscia cukru i idzcie na spacer
E ja już chyba wiare chyba straciłam w to, że mogę być w ciąży...Czyli cos sie jakby zmianilo. Jest cos innego niz zawsze powiadasz hmm